hekese slm ben 18 yaşında genç bir amatörüm balık tutmak her ne kadar çok fazla bilgi ve becerim olmasa da en büyük zevkim ve gerçek bir amatör ruhu taşıdığıma inanıyorum. bu siteye kayıt olmamdaki amaç o çok tatlı dostluğunuzu paylaşmaktır. daha sonra benim de sizlere ufak bir katkım olursa ne mutlu. şunu samimi bi şekilde belirtmek isterim ki siteye ilk katıldığımda birazcık bocaladım ama abilerimin yardımlarıyla hemen bazı şeyleri öğrendim (teşekkürler ümit abi) ve gördüm ki aranıza katılır katılmaz bir çok kişi bana hoşgeldin mesajı attı anladım ki doğru yerdeyim hepinize samimi ilginizden ötürü teşekkürü borç bilirim. deniz tecrübem fazla olmamakla beraber kıprıs kullanmasını biliyorum ayrıca bir kere de galata köprüsünden çapari sallandırmışlığımız var ama göletlere gelince oralarda daha tecrübeli olduğum söylenebilir (bunun için bana balıkçılığı öğreten ve sevdiren dayıma çok teşekkür ederim canım dayıcığım) herkese sevgiler saygılar hayırlı avlar hepimize rastgele...
HOŞ GELDİN KARDEŞİM, umrım aradığın herşeyi bizlerle bulur yaşarsın.. not: imza ayarlarından ismini ve doğum yılını kalıcı olması bakımından yazarsan bizim gibi çok sevinirim..
Ali aramıza hoş geldin nedemek seni burada görmek çok güzel oldu nickini de tuttum acıkcası : ) taatlı suda çok bilgisi olan abilerimiz kardeşlerimiz var sana her konuda yardımcı olacaklardır.aramızda daim olman dileği ile sevgiler amatör ruhun hep daim olsun...
Merhaba, aramıza hoşgeldin... Doğru yerde doğru konuyu açmış olmana sevindim... İmza ayarlarını da yapıp isim ve yaşını yazabilirsen çok seviniriz. (soyadı zorunlu değildir).... Sevgiler,
aramıza hoşgeldin. bende senin gibi bu sitenin yeni müdavimlerindenim. ben aradığımı. umarım sende aradıklarını burada bulabilirsin.
KArdeş öncelikle hoşgeldin seni tanıdığımıza sevindik gerçekten,buradaki birçok insan aynı heyecanları,aynı duyguları,aynı zevkleri yaşıyor diyebilirim,bu çok güzel bir hobby ve insanı eğiten ruhunu eğiten bir spor,güzel fikirlerinden ve balık maceralarından bahsetmek üzere görüşürüz...havalar nasıl olursa olsun yeter ki balığa gidiyoruz diyen biri olsun...