hala bir açıklama yapmamışsınız.. demek istdiğimiz önce imza ayarlarınızı tamamlamanız . daha sonra kendinizi tanıtan bir yazınız.. çok daha sonra tuttuğunuzu tahmin ettiğimiz avların hikayeleriyle birlikte.( teknik, mekan,vs.) paylaşmanız.. çok fazla bişi deyil.. o balıkları tuttuysanız bu işler çocuk oyuncağı.. rastgelsin..
Artık açıklıyorum o balıkları ben tutum, benimdir Sadece mütevazilik adına beş izmarit deyip durdum bu güne kadar Her şey sizler içindi
Akrep kardeşim harikasın süpersin muhteşemsin ama nerdensin aramıza hoşgeldin. Unutma biz burda paylaşım için varız. İmza ayarlarını yaparmısın
arkadaşlar imza ayarları nasıl yapılıyor bilmiyorum birazdan ugraşcam bulursam yaparımm bu arada balta limanında tutdum o palamutu diger çingene palamutu arnavutköyde tutdum adım gökhan bahçelievlerde dogdum büyüdüm hala orda oturuyorum ticaretle ugraşıyorumm yaşım 33 herkeze slmlar saygılar .. bu arada video nasıl yollanıyor bu siteye ?
Onlar benimdi Yani şimdi bana mı, yeni gelmiş birine mi inanıyorsunuz Ben onları Gökhan' a hediye ediyorum ,hoşgeldin hediyesi olarak Oh beee