bende balık tutmayı seven bir arkadaşınızım adanalıyım mersinde yaşıyorum balığa merak çocukluk yaşlarımdan başladı 36 yaşındayım edb.öğretmeniyim kimi zaman tekneyle kimi zaman sahilden atıyoruz ama bu sıralar işler kesat gidiyor deniz kurudu sanki herkese selamlar kısmetiniz bol olsun
hoşgeldiniz sayın öğretmenim.Mersinliyim aslen,izmşrdeyim ben de.Silifke tarafları yakın olur mersine 2 sattte çok gusel avlaklar var...Umarım burada daha çok şey paylaşırsıız...yeniden hoşgeldiniz...rastgele..
sağol varol tırtara gittim 2-3 kere lagos avlamak için gece ama elimiz boş döndük silifke de çok uzak görünüyor gözüme bir de tanıdığımız taknaciler yok sahilden diyorsan tam adresini alabilir miyim senden...tşk
Hoş Bulduk Bülent Reis 10 Kiloluk çektiğin Canavarin Fotograflari Varmi Sitede Görmek Isterim Doğrusu Bu Denizler Sana Helal
valla balıkları görmeden peşin konuşmuştum gerçekten sözlerimin yerini bulduğuna sevindim harika balıklar allah bana da nasip eder inşallah cevap için tşk
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=117878#post117878 Öğretmenim yazmıştım buaraya biraz bişeyler.Daha da ayrıntılı ulaştırım yıne..
Öncelikle hoşgeldiniz Mersinde birkaç yaz önce sanırım mezitli taraflarından çıkan midyelerle(bildiğimiz midyelere benzemiyor çok küçük ve yeşilimsi bir rengivar) erdemli taraflarında kıyıdan üçer beşer bol miktarda mırmır, çupra almıştık çok güzel çalışan bir yem.
Slm Arkadaşim Sana Mersinde Yaşamiş Bi Abimizin Tüyosunu Veriyim Kimsede Balik Olmazken Hep O Kismetini Toplarmiş Söylediğine Göre Kayalarin Arasina Attiği Oltalarda Yüzü Hep Gülmüş Fakat Tek Bir şansin Oluyormuş O Da Balik Vurunca çekmek Umarim Faydasi Olur Iyi Avlar Rastgele