Hoşgeldin sevgili Elif,keyifli paylaşımlar...
Elif aramıza hoşgeldin.. Not:Elif İstanbul'un ilk organizasyona katılan misafirlerimizdendir çoğu üyeden eski şimdi resmi üye olmuş..
Elif ben Sennur ablan, hoşgeldin kardeşim Beni Büyük Ada'da tek bayan olmaktan kurtaran ve tekne organizasyonuna da katılan yegane kardeş balıkçı Elif, sen de abin gibi iyi bir balıkçı olacaksın eminim Keza sana nasıl ders verdiğini çok kez gördüm Tekrar aramıza hoşgeldin
Hoşgeldin Elif . Kandaşız bu arada Aklıma gelmişken KAmışına dikkat et,abin el koymasın.Malum haftasonu kamışını kırdı Mustafa.Seninkine el koymasın
Hoşgeldin Kraliçe_ Balıkçı Hay Maşşallah anladın sen onu mustafa hoş vakit geçirmen ve oltanın hep dolu olması dileğiyle.
Aramıza hoşgeldin,arkadaşımızın kardeşi bizimde kardeşimizdir. (Biz zaten büyüüüüükkkkkk bir aile değil miyiz )
Siz de hoşgeldiniz... İmza ayarlarınızı henüz yapmamışsınız.. İsminizi,doğum yılınızı,bulunduğunuz şehiri ve kan grubunuzu imzanızda belirtmelisiniz. Bu linki kullanarak imza ayarlarınzı yapabilirsiniz: http://www.balikavi.net/forum/profil...=editsignature Teşekkürler...
Hoşgeldin Elif, bundan sonraki organizasyonlarda görüşmek dileğiyle. (ama sakın sen de abin gibi erkenden kaçma )