Herkese Slmlar ... Ben Bu Siteyi Internette Gezinirken Gördüm Ve Çok Çok Hoşuma Gitti ... Sevgi Saygı Icerisinde Sohbet Cok Güzel ... Kendimi Tanıtıyım ; Bu Sene öSS'ye Girdim ... Yaşım 18 ... Yani Kardeşinizim ... Adım Ünal ... Balık Hastalığım Var Artık Hobiyi Geçti Yaşam Tarzı Halini Aldı Balıkcılık ... Insallah Bilmediğim Konularda Sizden Yardım Alıcam ... Herkeze Sevgiler ... SAYGILAR
aramıza hoşgeldin ünal üye olmakla güzel bi karar vermişsin balıkla ilgili aradığın herşeyi burada bulabilirsin
Tşk Ederim ... Yaşım Pek Büyük Değil Ama 9 Yaşından Beri Gerek TATLI Su Gerek TUZLU Su Icerisinde Balık Tutuyorum ... Bende Yardımlarımı Size Sunucam ... SAYGILAR
Hoş geldin sevgili ucevahir.Balık sevdalısı bir kardeşimizin daha aramıza katılması çok güzel.Tecrübeli arkadaşlarımız emin ol seni yalnız bırakamayacaktır.İyi avlar dileğiyle şimdilik hoşçakal.
Tşk Ederim Ben Her Hafta 2-3 Gün Beykoz Tarafında Balığa Çıkıyorum... Bir Gün İnşallah Oralarda Organizasyon Yaparsanız Gelmeyi İsterim... SAYGILAR...
Neden olmasın ?Sevgili şimendifer bu tip organizasyonları hemen yapar.inşallah yoğun değildir de yakın zamanda bir şeyler yapar.Kulakları çınlasın.
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz Elbette organizasyonlarda sizi de aramızda görmek ve tanışmak isteriz. Dilerim kısa zamanda gerçekleştiririz Sevgili ablacığım, el insaf diyorum, daha Pazar günü organizasyon yapmadık mı Her hafta organizasyon mu yapacağız Ama yakındır yakın, havalar soğumadan topluca 1-2 organizasyon daha yaparız sanıyorum
hoş geldin ucevahir daimi olmanı dilerim not: cevap yazılarının tamamını büyük harfle yazmamanı rica edeceğim..teşekkürler