Estafurllah abi ne yanlışı ben Pazar günleri pek balığa çıkmam saten yanlarınıda oltasız geldim saten İnşallah bu hafta havalar düzelirse çamlıbahçeye gideriz yada emirgana biz bu hafta gelicektik oraya işler yolunda gitmeyince bende Kemal abilerin yanına gittim ...
mustafa (kral balıkçı) ordaysa güzel geçmiştir . yakışır kardeşime. bu sitede beraber organizasyona katılmıştım iki kez onunla. üç yıldır bu siteye üyeyim bir çok balıkçı tanıdım. mustafa kardeşim en harbilerinden biridir. selamlar
Ben de bu cumartesi gittim kardeş her cumartesi gidiyorum yanımıza arkadaş bulamıyoruz.Önce Arnavutköy'deydim sonra Emirgan'a geçtim.İki kg.istavrit bir tane de çinekop aldım(ne yapalım senin gibi usta olamadık).
eywallah abi sen şanslı oldugum taraftan balıyorsun benim gibi bende kaçıcam birazdan, kurtlarımızı dökelim biraz. çıkarsa bişeyler raparlara iliştirirz abicim. RAstgele
Alçakgönüllü davranmışsın kardeşim herkes senin gibi onbeşli çapariyi dolduramaz.Çinekop palamut demişsin daha ne yakalayacaksın balina mı? Vallahi ben gözümle gördüğümü söylüyorum herkes bir alırken sen iki alıyordun.
Fotoğraflara bakarken hem havanın soğukluğunu hem de amatör balıkçılık ruhunun dostlukla bütünleşen sıcakılığını bir arada hissettik,daha büyük ve bol balıklı organizasyonlarınıza rasgele diyorum.Dostluk ateşiniz hiç sönmesin
teşekkürler mert seninle tanışmadım am arkadaşlardan duydum güzel avlarını üsküdara gelirsem seninle tanışmak isterim avın bol olsun sevgiyle kal
teşekkürler evet hava çok soğuktu fakat sıcak bir ortam vadı onun için havanın soğuk olması bizi pek etkilemedi avın bol olsun hoşça kal
Güzel bir av günü yaşamışsınız sizi ve ekip arkadaşlarınızı kutlarım allah muhabbetinizi bozmasın bu güzel avlarınızın devamını dilerim afiyet olsun rastgele