Evet Soğuktan titreken kızarmış balıkları sıcak sıcak yemenin keyfi ,hele sonunda birde kar üzerinde çay içmek başka oluyor
Yok yok ayıp olmuyor hem keyif benim değil bizim balli ve Edoçun adamlar sadece olta atarlar balık hazırlanacakmış çay içilecekmiş ben nerdeyse hiçbir resimde yokum dikkat ederseniz.Çünki bide adamların keyfi yerine gelsin diye onları fotoğraflıyorum. Kimse duymasın ama bizde kış geldimi buradan sıcak yerlerin özlemini çekiyoruz .Allah sizede ağız tatsızlığı vermesin Ha bu arada ben resimlerimi göremiyorum yoksa moderatör beni demi uyutuyor Anlaşılan sen diyemeyeceksin ben diyim gel hafta sonu sana balık yanında göğermiş (küflenmiş)peynir de yediririz Ha bu arada ben resimlerimi göremiyorum yoksa moderatör beni demi uyutuyor
Tamam bende yanıma gelirken pastırma, sucuk ve mantı alayım.. Şaka bir yana her çeşit peynirin müptelasıyım,can evimden vuruyorsunuz beni..
Abiler,Ablalar arkdaşalr hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. umarım.sizlerinde bu gibi günlerin olmuştur ve olur Tutulma anı resimleri malsef çekmedim.Burası Erzurum
Dünyanın en keyfine düşkün insanları amatör balıkcılardır tezimi doğrulayan görüntüler ve mesajlar görüyorum . Tek kelimeyle harika. Avınız ve keyfiniz bol olsun.
Tebrikler ortam süper = ) Balıkların kızarmadan önceki hallerini göremedim ama =) eminim çok güzellerdir =) Rastgelsin !
afiyet olsun allah bize de nasip eder inş.burası uzunahmet istasyonunun karşı taraflarımı??ben kayserideyim sene 1996 da oradaydım da.erzurum güzel yer.