Gecen yazmistim, pazartesi baliga gidicem baska bir bölgeye diye.Evet bugün gittimde LIECHTENSTEIN i duymussunuzdur. Kücük bir krallik.Orda dagin zirvesinde müthis bir dogal alabalik cenneti diyebilecegim bir yer buldum internetten. Ve hazirligimi yapip yola ciktim. Yolda avlanma kartida satin aldim zira cikicagam yer 1500 metre yükseklikte ve oldukca serin, Inanin bir iki km ilerideki karlar daha eriyememis.Resimleri cektim en kisa zamanda koyucam siteye.Evet dönelim balik macerama. Sonunda varacagim yere köpegimle birlikte vardim. Isin tuhafi etrafta sadece bir balikci var yani tenha :) bu dahada hosuma gitmisti. Ve avlanma yerimi sectim, her seyi hazirladim. Tam aticam yanima bir görevli geldi. Ve ignenize bakabilirmiyim dedi.Tabii dedim normal alabalik ignesiydi ve silikon kurt takiliydi. Böyle avlanamazsiniz dedi, ben aynen sok tabiki. Neden dedim? Baliga kurtulma sansi tanimiyormus ve yaralanmasina neden oldugu icin yasaklamislar.Meger zaten avlanma kartinin arkasindada yaziyormus, igneler düz olmaliymis, bildigimiz ignelerden tek farki hani o ic kisimdaki baligin kurtulmasini engelleyeci kisim varya iste o olmayacakmis. Yanimdada o tarz igne olmadigindan ,tüm hayallerim bir anda yikildi, ve karsi kiyidaki adamida koca bir kirmizi benekliyi cekerken gördükten sonra icim iyice eridi :( adamdan gidip ödünc ignede istenmezki, bende topladim esyalari düstüm yollara söylene söylene. Ve o ignelerden satan bir yer buldum ama kapaliydi yarin sabah erkenden alip, cikicam daga bakalim bu kez beni kim durdurucak :) bekleyin fotolar geliyor, üstelik alti tane tutmama izin var :) [IMG] Günes vuran kisimda hala karlar duruyor :) [IMG] [IMG] evet fotolardan bir kacini yükledim yarin burdayim yine...Ama bu kez baliklarla birlikte gelicem :)