Bekleyin Somonlar 1-2 Aya Kadar Sizi Tutmaya Gelicem.kim Istemezki Boyle Somonlari???boyle Somonlari Avlamayi Pembe Et....:d
burda bu baligi dumanda pisiriyorlar cok guzel oluyo..ben kofte harci kekik kirmizi pul biber istersen biraz sarimsakli cesni tuz ve un....guzelce karistir baharatlari sonra unla kizgin yagda kizillastir,,super olur
Finlandiyadan Mustafa bey merabalar, Bende Finlandiyadan, Helsinkiden..Uzun zamandir burada yasiyorum ve resmi tercumanlik yapiyorum. Tanisip arasira baliga ciksak iyi olrdu diye dusundum..Selamlar.
valla ben çok beğendim. teflonda çok hafif yağda kızarttım. süper bir tat bence. tabi damak tadı değişebilir.
arkadaşlar ben somonu yağda mısır unu ile kızartıyorum tadı gerçekten harika oluyor normal un ile denemeyin
Bende somon baligini cok severim, uzgunum tarif veremiyecegim bizimkiler yapiyor bende yiyorum. Paylasim icin tesekkurler.
Alligattori Bende Jarvenpaada Yasiyorum Tusula Golunde Av Yapiyorum...evet Bir Gun Helsinkide Tanisabiliriz..ve Insallah Bir Gun Baliga Cikariz Beraber Tek Basina Zevk Almiyom Zaten Avdan Muhabbetsiz Av Olmuyo....burdaki Sosyal Islemlerde Turkce Tercuman Gelmisti Benim Icin Ismi Murat Yuzlu Idi Heralde..tanisiyorsan Adresim Var Onda
nasıl yaptınızda beğendiniz biz ailece balık hastasıyız her türlü balığıda severek yeriz ama bunu beceremedik balıkmı yedim lastikmi yedim anlayamadım şahsen sizin pişirme şekliniz nasıl ne şekilde tat veriyorsunuz.
Somon baligi dunyada omega 3 yaginin en fazla oldugu balik turudur. Az pisirilerek yenilmesinde buyuk fayda vardir.Cok kizgin tavada iki yuzunu soyle cislatip biraz sicagi emdirin tamamdir. Fumesi, moyonezlisi, susimisi(cig) ilactir. Yeni Zelandada guney adasinda mevsiminde bol tutulur.Nasipse yakalayinca size resimlerini gonderirim. Fakat gozum o kadar yolu daha kesmiyor.
alp abi bizim baltik denizi dolu somonla ben guneydeyim burdaki ufak derelere bile geliyormus ama 1 ay sonra kuzeyde buyuk annemizin evi var 50 yasinda kadin nehirde somon tutup bizi arayip kiskandiriyor..onun yaninda 2 haftalik tatile gitcem somonlari tutup insallah senin icin koyarim resmi burayagenelde 5kg - 20kg arasi)))