merhaba dostlar. havalarin ancak isinmasi ile (20 C civari ) kiyidan balik avlarimiz verim vermeye basladi. resimler 3 degisik av gunune ait. sazanlar dun kayinpederimle gittigimiz Bucz kasabasindaki golden tutuldular. toplam olarak 8 sazan tuttuk. 5-6 tane de yolda ignelerin azizligine ugrayarak kacti gitti. takim olarak sazanlarda tek igneli dip oltasi. kursun yerine de icine karisim koydugumuz 15 grlik sepetler kullanildi. yem olarak misir kullandik. levrekler ise Zaborowo goletinde spinning ile tutuldu. fosforlu sari renkli 5 cmlik silikon sahte ile tutuldular. ayrica bir tane de 45-50 cmlik turna tuttum ancak onu resimlemeyi unutmusum. baliklarin hepsi suya geri salindi.... bu guzelliklte gecengunlerde klinige gelen karaca yavrusu. bakmayin ole sirin gorundugune inanilmaz bir ciglik atma kabiliyeti var )))
Abicim ellerinize sağlık ne güzel bir paylaşım olmuş Karacanın güzelliğine ise diyecek birşey yok Staja mı gelsem ne yapsam bilemedim
Gel Murat konus okuldakilerle kabul ederlerse staja gel hem ameliyat yapariz beraber hem balik tutariz )))
doğaya olan aşkınız taktiri hak ediyor bilincli yapmış olduğunuz avlarınraporlarını okumak zevk veriyor tebrikler
Öncelikle tebrik ederim.Kayınpederinizle av partnerliği yapmanızda çok güzel.Daha önceki raporlarınızdada yanınızdaydı yanlış hatırlamıyorsam.Ailece afiyet olsun...
tesekkurler dostlar. gercekten de dogada olmak o havayi koklamak benim icin vazgecilmez bir durum. kayinpeder sagolsun avcilikta benden hirsli )) tatlisu baliklarini aliskin olmadigim icin pek yiyemiyorum. ayrica burda fleto ve hazir halde cok balik var isin ozu bu baliklari oldurup temizlemek vs bana pek uygun gelmiyor o yuzden de simdiye kadar tuttugum pek cok baligi geri saldim. sadece arada kayinpeder isteyince eve getiriyorum onlar icin. gercekten yakala-birak balikciligi zevk veriyor ve bosu bosuna da can almadigim icin daha huzurlu oluyorum....