Son Levrek avım

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Vedat Abayoğlu tarafından paylaşıldı.

1. babil

babil İrfan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan 4,5 kg.
    Güzel balık

Çok güzel bir balık ve güzel bir av olmuş , sizleri böyle dinç ve becerikli görmek bizlere de ileriki yaşlarda , avlarda azim ve umut vermekte.

2. hızır şeref gültekin

hızır şeref gültekin hızır şeref gültekin

Favori Kamış:
    sawagear predatör 20 60 300
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw4000xg
    En İyi Avı:
    kilosunu bilmiyorum ufo gibi bişeydi :)
    baba sana çok teşekkür ediyorum ben bir mücadele kazandım resimde de görürsün 1,470 gr levrek aldım bilgiler için teşekkürler ama bahsettiğin kamışlardan haberim yok sana saygı ve selamlar ederim
    görüşlerini saygı gösterdiğimi bildirmek isterim

3. hızır şeref gültekin

hızır şeref gültekin hızır şeref gültekin

Favori Kamış:
    sawagear predatör 20 60 300
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw4000xg
    En İyi Avı:
    kilosunu bilmiyorum ufo gibi bişeydi :)
    vedat baba özeline mesaj atmıştım bana yazmadın bu kardeşin yanıp tutuşuyor o yakışıklılar için baba saygılar buralarda turist ömer amca olsaydı peşini bırakmazdım ama malesef yok bizde sizden faydalanacam artık

4. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Kardeşim İrfan
    Şİmdi farkettim sana cevap vermeyi atlamısım.Kusuruma bakma.
    Kişinin gönlündeki bu sevdayı,ileriki günlerindede keyfli ve randımanlı avlar yapabilmesi icin muhafaza etmesi ve asla azalmasına meydan vermemesi gerekmeektedir.Bu durumun ispatı 80 yaşındaki Turist Hüseyin amcanın sahip olduğu azim,takipcilik ve sonuclarında görülüyor.
    Sizlerinde bu günlere ermenizi diliyorum.
    Sevgiyle kal

5. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Hızır Şeref
    Bana cok fazla özel mesj gelmektedir.Boşaltıyorum tekrar doluyor.Aslında genelden birşeyler sorulursa,başkalarınada faydalı olabilir diye düşünmekteyim.Levreğin icin seni tebrik ediyorum.İnşallah daha irilerinide tutarsın.
    Kamış ve makara konusundaki sorularını bekliyorum.
    Sevgiyle kal

6. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Mustafa ve üyeler.
    Eski konularıma göz atayım dediydim.Burada Mustafa kardeşim İstanbulda levrek yakalanabilecek yerleri sormuş.Genelde yazılacakları yazmışım ama gecen sürede İstanbulda ön plana cıkan en önemli iki bölgeyi yazmamışım.
    Müsadenizle anlatmak istiyorum.
    Bunlardan ilki Heybeliada Asker lisesinin bittiği ilk müsait yerleri denemenizdir.İstanbula bakan tarafı değilde Büyük adaya bakan kısmını kastedi
    yorum.
    Bu kıyıdan bazı arkadaşlarım güzel levrekler almışlardır.
    Diğeri Tuzlada Deniz Harp okulunun bulunduğu burnun acık deniz tarafında ilk müsait serbest bölge ile keza Harpokulunun burnunun öbür tarafındaki geniş koyun önemli bölümleridir.Belki oralarda atacak yerlere girmekte zorlanırsınız.Ancak bilinizki azimli bir levrek avcısı tüm güçlükleri yenmesini bilmelidir.Buradan gece sabaha karşı Rapala ile kıyı atceği yapınız.Levrek mevsiminde bozuk havaları illaki kollayınız.Tesadüfende gelse gelecek balık 5 ila 10 kg kategorisinde olacaktır.
    Sevgilerimle