Murat makina konuştuğumuz için kamış hiç aklıma gelmemişti. Dediğinde haklısın. Türkiyede o kamışa para verip alacak tek ben varımdır herhelde
Eyvallah sevgili Mehmet abi Bu bile beni onurlandırır.. İyiki sizleri tanıma şerefine nail olmuşum. Her daim hep birlikte olma dileklerimle abi :thumb: .. Sevgiyle kal
mehmet abi okudum okudum bişey anlamadım ihdiyacımdan fazlası nekadar kaliteli veya ucuz olursa olsun ben onu ne edeyimki. Hepsi cok güzel hayırlı uğurlu zevkli avlarda kullanasın
Öyle düşünme.Kullanman şart değil. benim yaptığım bir çeşit kolleksiyonculuk olarak düşün. İnsan hobisi ile ilgili kaliteli malzemenin elinde olmasını seviyor.
Mehmet abi merhaba. çok güzel bir makine arşivin var maşallah acaba saltiga surf beklentilerini karşıladı mı ? bu makineyi düşünüdklerim listesine eklemiştim. olumlu-olumsuz yorumlarını müsait bir vaktinde okumak isterim mümkünse.
Ahmet merhaba, Tarabya'da bu makinayı çok kullandık makina çok hafif, sarımı çok rahat, kola hiç bir şekilde yük binmiyor, devir düşük olduğu için makinada tork fazla, yani balık olsun olmasın makina aynı sarıyor. Tek turdaki misina çekeri tatmin edici.
Ahmet karseşim saltigayı alırken pek bir beklentim yoktu. Açık arttırmada iyi bir fiata aldım.Tabi artırmaya okuduğum yorumlar yüzünden girdim. Fakat şu anda bana kalırsa boğazda kullanılacak en iyi makinalardan biri. Bizim guruptaki bazı arkadaşların hedef makinası. 150-170 gr kurşunu balık varken çok rahat çekiyor.az devirli torku yüksek. Hangi kamışa taksan hemen uyum sağlıyor. Yaptığımız bir organizasyona gelirsen Kendin görüp deneyebilirsin. Aslında ben makina ve kamıştan çok anlamam. Hoşuma giden bir şey olursa durum müsait ise alıyorum.
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. 2. bir makine bakıyorum kendime. dönüşümlü olarak power aero fligen ile kullanmayı düşünüyorum bu alacağım makineyi. Şu durumda epey ağır basmaya başladı saltiga surf, davetiniz için de teşekkürler bu fırsatı değerlendirmek isterim
100 lükten 300 lüge 5 adet spin makina var. 1adet shimano 4 adet abu garcia onları daha önce almıştım. 3 adetde spin için baitcasting makina var.
abi ne yaptın böyle yahu bir servet yatırmışsın makinalara hele son makina 2731 tl cik miş ne diyelim hayırlı uğurlu olsun abi..
Her son, yeni bir başlangıcın anahtarıdır. Eeee, o 70 kg.lık gücüm var diyen makinaya, sıkletine uygun güçte birde kamış gerek. Güzel günlerde kullanman dileklerimle.
Ben durmaz diyorum devamında daha neler çıkacak merak ediyorum bu işin sonu pek hayır değil Hayırlı olsun Mehmet abi, artık bu makineye güzel trofeler yakışır valla o yakışıklıları yakalasanda şöyle bir resimlesen diyorum ortalık biraz şenlense
Teşekkür ederim Kadir. Yakında o makinanın kardeşide geliyor.(750 tanacom bull) tabi alış fiatları Türkiyeden ucuz.Hemen hemen 2 makina 1 makina fiatına