Rica ederim Volkan. Bizde gitmeyeli 3 hafta olmuş hanım bu seferde boş gelirsen dedi korkuyla gidiyoruz bakalım allah yüzümüzü kara çıkarmasın :laughing: Temennin için teşekkür eder avımızın limitlere uygun tuttuğumuz balıklar rekorluk olsun. hihi RASGELE...
Kardeş hayırlı uğurlu bol trofeli olsun. Kır artık şeytanın bacağını senden iyi haberler bekliyoruz. Sağlıcakla kal Rastgele...
:laughing: :laughing: :laughing: (Bizimkilerin de meşhur lafı : Yine mi tutamadınız?) Umarım Kardeşim, sağolasın.
Arkadaşlar 2 sahtede GES gömme halka, digeri oynak halka 2 sahtenin baglama usulleri farklıdır, Vedat ABAYOGLU üstadın Rapala bagı 1 ve Rapala bagı 2 videolarını netten izlerseniz bilgi dagarcıgınıza katkısı olur zannediyorum.
bende yeni 2 tane rapala aldım görüşleriniz beklıyorıum sonuc alınırmı resımlerını yukleyemedım modellerını yazım size 1- strike pro model no:JL-012F RENK:#010B 2- RAPALA HUSKY JERK MODEL:HJ-6 GFR RENK:gold FI Red
strike pro sahteni onu yavaş çekeceksin,birazcık tempo verirsen yukarı çıkıyor aşağı iniyor yan yan yüzüyor, işçiliği oldukca güzel lakin bana göre deyilmiş yatıyor köşede,at çek vaktimi onunla öldüremem bende yeşil renklisi var, rapala husky jerk,baktım şimdi nett den,ona yorum yapamambende rapala x rap modeli var benzer renge yakın, henüz fazla fırsat vermedim,zira fırsat verecek hava koşulları oluşmadı,cam gibi suda böyle renkler çok sırıtır,,bulanık suda rengi dikkat çektirir,sendeki dahil, benim görüşüm bu yönde.