havaların sogumasıyla beraber artıkın göl devrini kapattım bundan sonrası deniz baklar bizi :d takımım 3 köstekli kendi yapımım yemli takım 65 gr - 75 gr kurşuncumartesi akşamdan gittim avlak yerim sazlıbosna köyü civarındaki meramız akşam birazcık ayaz vurdu fakat çadırın içinde kulaklarım sürekli zil sesindeydi hatta zil sesi kulaklarımdan gitmedigi için uyuyamadım bilenem bu arada ilk raporum eksiklerim varsa kusur kabül olmaya
Uzun süre tel yaşatmalık(livar)da kalmış olmalılar.. Fakat sabrınızın karşılığını almışsınız tebrikler..
guzel balık lar fakat hangı yemle hamur solcan boili falan gıbı açsaydın iyi olurdu tebrıkler kuyruklar tel lıvarda beklenıldığı için bozulmus
tel livarım yokta, kovaya atıp eve gelene kadar bozuluyomu nasıl bozulmadan götürüyolar eve kadar? daha tutmak nasıp olmadı gerçi
Yazın sıcağında uzun süreli av yapma durumun olursa livar şart. Olmadı iki patates çuvalını(file olanlarından) iç içe gecirip ağzına spor çantalarda olduğu gibi ip geçirirsen de kullanabilirsin. Oda yoksa sazanın ağzından sokup solungacından çıkaracağın çamaşır ipi ile bağla, sal suya oynasın. (Vicdanın elverirse.)
Vay be, abi öğrenecek nelerim varmış daha. Çamaşır ipi ile adamın biri büyük sazanı bağlamış solungaçlardan arabasının aynanın oraya bağlamış millete hava atıyordu. Livar şart, çuvalda mantıklı aslında.
Soguk gecede iyi sabretmissin tebrikler. Sazan dayanikli baliktir kisin sogukta sabah cikar sudan gunes vurmasin baliga aksam eve dondugunde bile hala yasadigini gorebilirsin. Ama sicaklarda cabuk oluyorlar.
aynen livarda kaldı balık ondan ayrıca hastalıklı degildi gayet lezizdi tabi fleto yapmadan kızarttım keşke fleto yapmayı bilseydim