bayram öncesi son pazarımdı malüm bayramda işim öok olacak dıye hevesimiz kursağımızda kalmadan son kez gitsek diye düşünüyorduk sazana. ve nıhayet karar verdim gitmeye ekıptekı diğer arkadaşlarımdan bırını aradım zaten oda balıktaymış çay oldu hadı gel dedi ve gittim kısmette bu varmış olumda babası gibi balık hastası onuda balıksız koymadık heleşükür artık kısmetimiz bir dahakı sezona saklandı
carpe chasseur; isimli üyeden alıntıdır... bayram öncesi son pazarımdı malüm bayramda işim öok olacak dıye hevesimiz kursağımızda kalmadan son kez gitsek diye düşünüyorduk sazana. ve nıhayet karar verdim gitmeye ekıptekı diğer arkadaşlarımdan bırını aradım zaten oda balıktaymış çay oldu hadı gel dedi ve gittim kısmette bu varmış olumda babası gibi balık hastası onuda balıksız koymadık heleşükür artık kısmetimiz bir dahakı sezona saklandı[/QUOTE] Resim böyle daha iyi oldu sanırım, güzel av tebrikler. Ufaklıkta büyüyünce usta bir balıkçı olur inşaallah...
O afacan varya,bıraksan gölde eliyle yakalayacak sazanları,bakışından belli cin gibi maaşallah!! Tebrik ederim sazan için,Afiyet olsun
çok teşekkürler Resim böyle daha iyi oldu sanırım, güzel av tebrikler. Ufaklıkta büyüyünce usta bir balıkçı olur inşaallah... [/QUOTE] ilginiz ve dilekleriniz için hepinize teşekkürler nşallah daha iyileriyle sizlerle paylaşım yaparız