orhan abim çok çok teşekkürler büyük teknenin bitmesine az kaldı eğer isterseniz misafir edicem sizi sizin av konusunda ne denli bi usta olduğunuzun farkındayım sizinle av yapmak benim için büyük onur olur ... en büyük hayalim ise sizin gibi ustalarla 1-2 haftalık akdenize doğru av turuna çıkmak
ha işte bundan tutacam ki balık tuttum diyebileyim ... ellerinize saglık güzel kısa ve öz bir av olmuş... 11-14 durumunuda ayrıca begendim sadece bikaç soru soracagım kaçlık motorla gittiniz ? hızınız neydi ve rapalanız kaç metre derinkteydi..?
Bu sinarite soyleyecek her soz eksik kalir. Mukemmel diyebiliriz sadece. Tebrikler ve afiyet olsun...
teşekkürler 15hp mercury motor hızımız 3-3,5 mil arası rapala tahmini 25mtlerde geliyor derinlik göstergemiz 30 -33 -35 arası gidip geliyor
Ben bu balık gibi balığı neden görmemişim ! ellerinize sağlık dahada güzellerinin oltalarınıza gelmesini dilerim Sevgiler.
teprikler cok harika bir balik sanirim cesmede esek adasi arkasindan egri liman civari resinlerden anladigim kadariyla
vedat abi teşekkürler her zaman iki farklı olta çekiyorum biri sabit mavi renk uskumru desenli rapala ,, diğerinde ise her defasında farklı model ve renkler deniyorum kesinlikle sadece mavi uskumru modeli yakalıyor saygılarımla