Kullanılan yem : Boncuk ve mısır Tutulan balık : 4.8 kg 5.8 kg Aynalı sazan Kullanılan sistem: Fluoro carbon misine ile - bojin ipi ile kombine edilmis Fudo ıseama w/rıng 1 / 0 kanca hair rig seklınde. Kısaca avdan bahsedeyim.öncelikle Babam ben ve üç arkadaşıda dahil olmak üzere beş kişi gerçekleştirdigimiz kamp her anıyla süperdi.önceden gittigimiz meraya gittigimizde dört arabanın orda olması moralimizi bozmuş olsada hemen başka yer için barajı gezmeye başladık ve gözüme br yer kestirdim.Zorlada olsa bütün ekibi ikna ettim ve hemen aksam üzeri cadırları kurup cayımızı yaptık. Ertesi sabahtan itibaren avlanmaya basladık.Oltalarımızın boş kalmaması beni büyük bir sıkıntıdan kurtardı.Bu avda yavaşta olsa ekipteki abilerime balık salmayı aşıladıgımı gördüm.Oltaları da iki iri balıgın ziyaret etmesi bizi dahada mutlu etti.Tabi gönül isterki bu iki güzeli salmak ama her zaman istedigimiz şartlar olmuyor.:013: Dilerim herkese böyle güzel avlar nasip olur.Herkese rastgelsin diyorum. İyi seyirler Buda balıgın videosu http://www.dailymotion.com/video/xl6sad_sazan-avy-omer-ozcan_sport Resimler... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Ellerinize sağlık çok güzel bir av olmuş ben bu sene sazanda hayal kırıklığına uğradım ama daha zaman var inşallah sezon kapanmadan vakit bulabilirim..
Naber kardeşim harika bir rapor olmuş aynalılarda o biçim yani ortamda gayet güzel umarım en kısa zamanda daha güzel avlar yaparsıznız tekrar görüşmek üzere. bu güzel görüntüler için teşekkürler..
harika balıklar, vidoyu izledim balığı kepçeledikten sonra kamışı direk elinden atıyon kırıcaksın belini kamışın
ömer kardeş tebrik ederim afiyet olsun. Ayrıca resimlerin ve videolarını çook beğendim maşallhın var hem balık güzel hem çekim güzel vede en önemlisi HİÇ BİR ÇÖP GÖREMEDİM ÇOK TEŞK.