Güzel mesajlar için herkese teşekkür ederim,birazcık da olsa duygularımı paylaşabildiysem sizi mutlu ederek,o yeter bana...
ufuk kardeşim emeğine gönlüne sağlık.....akdeniz......karadeniz....ege.....memleketimiz hiç bir yeri fark etmiyor.....ama anlatımın çok güzel ...seni tebrik ediyorum...bu toprakların bu kadar değerli olduğunu bize hissertiğin için.....ben karadenizliyim allah bana bir daha oralara gitmeyi nasip ederse bende inan sizlerle karadenizi paylaşmak isterim....havasına suyuna ....her şeyine kurban olduğum memleketim....senin gibi gençlere name olmuş kendini anlattırıyor ya bu benim için için her şeyden önemli tşk ler genç arkadaşım.....
Ali Abi teşekkür ederim,beraber gideriz inşallah oralara birgün Asıl ben teşekkürüm ederim yorumun için komşum,sağolasın
ufuk ellerine kollarına yüreğine sağlık manzaralar süper. ben bir kere gittim hayatımda ama hala unutamadım tadı damağımda kaldı. bir başka güzeldir akdeniz hem doğasıyla hem insanıyla.... paylaşım için teşekkürler... ya manzara akdeniz derken balıkları unuttuk tebrikler balıklar da çok güzel.
Ufuk Tebrik ediyorum.Inanilmaz guzel bir ifadeyle, cok degerli fotograflar esliginde, kalpten bir paylasim cikarmissin.Paylasiminin tadi bize amator olta balikcisinin aslinda kim oldugunu ifade ediyor.Bu cok degerli paylasimi tabrik ederken, bu kadar guzel ve bu kadar kalpten yazarak kendini ifade edebilen senden benzeri paylasimlari, anilari okumanin ne kadar buyuk bir haz olabilecegini dusunmeden edemedim.Lutfen bu konuda elinden geleni yap.Dahasinda bulusmayi butun kalbimle rica ederim. Sevgiyle kal dostum.
Teşekkür ederim güzel cümlelerin için Hüseyin Ağabeyim.Senin gibi güzel anlatıma,akıcı betimlemere hakim bir üstaddan bunları duymak onur verici gerçekten...Fırsat buldukça,buradaki ailemizle bu türden yazıları paylaşmak beni de çok mutlu ediyor.Elimden geldiğince paylaşımlara tabii ki devam edeceğim.