Öncelikle,tüm site dostlarımın..geçmiş..kurban bayramlarını kutlar,2007 yılının hepinize uğurlu,sağlıklı,bol kazançlı ve bol avlı,mutlu bir yıl olmasını tanrıdan dilerim ( yazımı okuyunca,neden geç kaldığımı anlıyacak ve bana hak vereceksiniz) anlatacağım bu yepyeni yaşanmış hikaye,bir balık av hikayesi değildir..ama 30 senelik bir amatör balıkcılık hayatından edinilen tecrübelerin,av dışındaki hayatımızda ki yaşantımızda bizlere sağladığı yararlar açısından,bir yaşam ve hayat hikayesi olup,amatör balıkcılıkla,doğada yaşamanın sayesinde,edinilen tecrübelerin..bizzat yaşadığım bu yaşam ve hayat hikayesinde,nekadar önemli olduğunu bütün dostlarımın anlaması için yazıyorum.eski site dostlarım veya benim YAYIN av hikayelerimi okuyan dostlarım,balık avlarımda bu SONBİRŞANS FAKTÖRÜ'nü nasıl kullandığımı bilirler...evet sevgili dostlarım,geçen ARALIK ayının 21-Perşembe günü,bu SONBİRŞANS FAKTÖRÜNÜ,birkere daha kullandım.yalnız bu sefer,balık avlamak için değil,hayatta kalabilmek ve yaşamak için..21-ARALIK-Perşembe sabahı AMASYA'ya karın ilkyağdığı sabah saat 07,10 da..işe gitmek için evden çıktım ve servisin bizi alacağı..mahallemizdeki cami bahçesinin 8 m.yukarısındaki,asfalt yolun kaldırmındaki durakta iki arkadaşla beraber servisi beklemeye başladık..5 dakika sonra,servis otobüsü karşımızdaki yokuştan inmeye başladı..servis yokuş bitiminde sola dönüp,önümüzde durarak bizi alacak,iki arkadaş önden binecekleri için,biraz ileriye doğru yürüdüler,bense arkadan bineceğim için yerimde sabit kaldım.servis sürücüsü,yokuşun bitimine gelince,dönebilmek için hem hızını kesti hemde hafif fren yaptı..servisin burun kısmı durur gibi olduysada,yol zeminin don ve 1,2 sm.kar olmasından,servisin kuyruk kısmı tam 180 derece kayıp,dönerek,benim beklediğim kaldırm üzerinden bana doğru gelmeye başladı..ben hemen kaldırımın arkasındakı yarım metreik duvar yükseltisinin üzerine çiktım.fakat bu hareketimde beni kurtarmıyacaktı çünkü kuyruk bu sefer üzerine çıktığım yarım metrelik duvarıda altına almış ve aramızda 1 metrelik bir mesafe kalmış olup, kaçma fırsatınıda kaçırmıştım ve olacak olan bu beklenmeyen elim kazadan artık kurtuluşum yoktu ve birden olacaklar gözümde canlanmaya başladı..servis bana vurduğunda..ya 8 m. aşağıdakı cami bahçesine darbe almış bir şekilde tepe taklak düşecektim yada beni yine darbe almış bir şekilde,asfalt yolun üstüne yapıştıracaktı ve bütün bu olanlar 8 saniyelik çok kısa bir zaman dilimi içerisinde olmuştu ve kaza elzemdi..işte o son anda SONBİRŞANS FAKTÖRÜNÜ kullanarak,üzerinde durduğum duvardan 8m.aşağıdaki cami bahçesine atlama kararını verdim ve servis bana vurmadan hemen atladım.!!!! malesef o 8 m.lik yükseltide ne yaptığımı hiç hatırlıyamıyorum.kendime geldiğimde sğ böğrüm ve sağ kolumun üzerinde bahçede yatar bir vaziyette olup arkadaşlarım baş ucumdaydı,burnumdan ve ağzımdan kan geliyor ve sırtmda acılar hissediyordum ve nefes almakta zorlanıyordum,arkadaşlar beni kaldırmak istemiyor fakat ben kalmak istiyordum nefes alamadığım için...lakin benim kalkmaktaki israrım üzere bilinçli olduğumu farkedip ayağa kaldırdılar ve rahat bir nefes almaya başladım neyse bu arada ambulans geldi.ikinci defa gözlerimi açtığımda hastanedeydim...sonradan öğrendiğime göre atlama yönümdeki selvi ağacını sıyırarak zemindeki çimlerin üstüne sağ yanımın üzerine düşmüşüm.başımn sağ kısmında bir deri yırtılması,sğ gözümde darbeden dolayı kanlama,ağzımda var olan hepsi dört adet sğlam dişlerim sallanmış,sağ kaburga kemiklerim kırılmış ve sğ omuz köprücük kemiği yerinden oynamış....öncelikle Tanrımın yardımı ve deneyimli bir amatör balıçının SONBİRŞANS FAKTÖRÜ'le..bir hafta hastanede yatıp tekrar ayağa kaltım...doktorlar başta olmak üzere..birçok arkadaşım büyük bir mucize olarak gördüler...aslında bu olayda benim ,vucudumun göstermiş olduğu direnç ve kendini en kısa zamanda yenileme başarısını..zamanında yapmış olduğum spor aktifeleri,bir amatör balıkçının doğada yaşama alışkanlıkları ve hayatta gereksiz yere ilaç kullanmamanın faydaları sayesinde,vucudum kısa zamanda kendini toplama başarısını göstermişti,Allahıma çok şükürler olsun şu anda dipdiri yine ayaktaym.evet sevgili dostlarım SONBİRŞANS FAKTÖRÜ'nü bu sefer yaşamım için kullanmış ve yine başarılı olup,çok vahim sonuçlar verebilecek bir kazayı çok hafif bir şekilde atlatmiş oldum.evet hayyatta kullamasını bilebilirseniz daima son bir şans olduğunu unutmayalım ve bu sitedeki dostlarm açısından amacımız sadece balık avlamak değil..doğada ve hayattada yaşamanın öğrenilmesinin gereklilerini bilmemiz gerektiğinide düşünmemiz gerekir.evet sevgili dostlarm TOM AMCA'nızın bir macerası daha son bulurken..hepinize kazasız ve belasız bol avlar dilerim..TOM AMCA AMASYA-58-0 RH +