Sonuçları ne olacak sizce? (bakan eşine dayak )

Konu, 'Genel Konular' kısmında 3182 tarafından paylaşıldı.

1. hakiahakia

hakiahakia Hakki

Favori Makine:
    Spro
    En İyi Avı:
    Levrek 2,7 Kg.
    Bakan'in esi ifadesinde, arkadasim balikcinin caparisine dolandi ve hay ben bunu vs vs gibi benzer birseyler soyledi geciyor.

10'lu capariyi bakanin esinin arkadasina versinler de acmayi denesin bakalim:) Ben hala cogu zaman beceremiyorum. Kirk yilda bir acabildigim capariyi dolastirana ben de laf soyletmezdim sahsen ama sozlu karsilik verirdim, kavga etmezdim.

Kiyi balikciligi yasaklanmaz merak etmeyin, kamislarin yonu denizden sehre dogru donerse serseri kursunlardan Istanbul yasanmaz hale gelir:) Hem de at cek yaparak...

2. koate

koate Baybora TUĞRUL

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 240
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500FB, Okuma Octana OT-30
    En İyi Avı:
    gümüş balığı, 4 cm
    Arkadaşlar.. biz Ankaralılar alışığız böyle durumlara. Aslanın eşi de aslan oluyor hesabı işte.. milli müdafaa caddesinde arkadan biri seslendi müdürüm diye yüksek sesle caddenin tamamı döndü baktı düşünün durumu :) sen benim kim olduğumu biliyor musun yorumuna aynen katılıyorum. altın anneden gümüş babadan doğmadı ki bu adamlar?

bakın ne diyor? 7 balıkçı saldırdı diyor. 7 adamın 7 sini de delirttilerse vardır bu işte bir gariplik değil mi?

Ankarada gölbaşında da yaşanır bu diyaloglar. insan geçiyo kardeşim başka yerde tut balığını birine takacaksın diye..

3. focaiano

focaiano Selahattin

Kim dövdüyse ellerine sağlık.. İnsan söyler ben bakan eşiyim senin anana da bacına da sövme hakkım saklıdır diye.. Belki ozaman dövmezlerdi o da rahat rahat ana bacı küfredip giderdi yoluna..

4. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Elleri dert görmesin, mutlaka hakketmişlerdir, durp dururken kimse kimseye birşey demez, dokunmaz, Bir atasözü var, MEN DAKKA DUKKA/ÇALMA KAPIMI ÇALARLAR KAPINI diye, o hesap bu işte, keşke millet akıllansada, meclisteki diğerlerinide biraz okşasalar diyorum, bu millet okşamayı bilmediğinden bunlar oluyor ya.....

5. Feridun

Feridun feridun

Favori Kamış:
    El oltası
    En İyi Avı:
    Kaya balığı
    Bu topiği haberi görünce kendi kendime stem edip durdum "Ben bu gün niye balığa gitmedim" neyse balığa giden arakadşlara rastgelmiş :)
    emeğinize sağlık.....:D