Sonunda açtık sazan sezonunu.

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında KARAYEL55 tarafından paylaşıldı.

1. KARAYEL55

KARAYEL55 Levent

Favori Kamış:
    EFFE PHANTOM KAMIŞ
    Favori Makine:
    OKUMA TRAVERTINE TRB 65 -Ryobi ECUSIMA 6000Vi-Ryobi ECUSIMA 8000Vi-BANAX SX 3000-BANAX SX 4000
    En İyi Avı:
    5,700Kg Alabalık-11 Kg Sazan
    Nihayet uzun bir aradan sonra beklediğimiz an geldi ve gittik sazana.Amasyadaki arkadaşlara misafir olduk.Samsundan çıktık cumartesi gecesi yola.Gece 2 gibi vardık amasyadaki avlağımıza.Yer adı vermeyeceğim.Ağcılar tarafından talan edilmesin diye.İsrail sazanının olmadığı,farklı birkaç tür sazanın yaşadığı ender göllerden.Geçen sene çok güzel trofeler almıştık buradan.Bu sene 5 kiloluğu geçemedik.Ama yinede güzel aksiyonlar yaşattı bize.Özlemişiz gece kampını,semaver çayıyla sabaha kadar yapılan muhabbetleri,sohbetleri.Bidahaki sefere hedefimiz Altınkaya.İnşallah güzel av yapar siz dostlarla paylaşırım.İnşallah yeni sezon kazasız belasız bol trofeli geçer.Tüm dostlara rastgelere.

2. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Sazanlar çok güzel Levent daha iyileri rastgelsin yem olarak ne kullandınız biraz bahsedermisin

3. KARAYEL55

KARAYEL55 Levent

Favori Kamış:
    EFFE PHANTOM KAMIŞ
    Favori Makine:
    OKUMA TRAVERTINE TRB 65 -Ryobi ECUSIMA 6000Vi-Ryobi ECUSIMA 8000Vi-BANAX SX 3000-BANAX SX 4000
    En İyi Avı:
    Teşekkürler ertan abi daha iyileri sana gelsin.Vanilya,ekmek,yumurta civciv yemi ve kuzu yeminin karışımından hazırlamış olduğum hamuru kullandım abi.

4. haakaan

haakaan Hakan Çetinkaya

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE
    Favori Makine:
    OKUMA
    En İyi Avı:
    Can Dostum
    Levent kardeşim vallahi imrendim :) balıklar çok güzel inşallah arzuladıgınız trofeleri birdahaki sefere tutarsınız . ancak sular daha çok yüksek buda iri balık şansını azaltıyor . ayrıca havalar daha tam ısınmadı . kampınız çok güsel olmuş . yem olarak ne kullandınız acaba ? ne tür takımlar kullandınız . bilgi verirsen çok sevinirim . daha bol bereketli avlar geçirmeniz dileği ile rastgele

5. fikoert

fikoert fikri

tebrik ederim güzel av olmus

6. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tebrikler güzel av ve kamp olmuş. Gölün içindeki zeytin ağaçları dikkatimi çekti. Çok güzel bir görsel oluşturmuş suyun içindeki ağaçlar. :)

7. polist26

polist26 mehmet

Favori Kamış:
    D.A.M.ve Lineaeffe
    Favori Makine:
    Okuma,
    En İyi Avı:
    11.5 kg.aynalı sazan
    Tebrikler güzel bir kamp ve balıklar...Umarım Altınkaya'dan beklediğiniz trofleri çıkarırsınız...

8. KARAYEL55

KARAYEL55 Levent

Favori Kamış:
    EFFE PHANTOM KAMIŞ
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Hakan .Vanilya,ekmek,yumurta civciv yemi ve kuzu yeminin karışımından hazırlamış olduğum hamuru kullandım.Hamuru yayın içine takıyorum tek kancalı kösteğide en alta bağlayıp mısır takıyorum .8 makina yetiyor avlarımızda

9. KARAYEL55

KARAYEL55 Levent

Favori Kamış:
    EFFE PHANTOM KAMIŞ
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Volkan kardeşim.Daha iyileri sanada rast gelsin.Suyun içersindeki ağaçlar söğüt ağacı.Bulunduğumuz bölgede zeytin ağacı yok.Balıklarıda genelde söğüt ağaçlarının diplerinden alıyoruz.

10. Çok güzel balıklar almışsınız. Tebrikler...
    Özel bir pişirme yönteminiz var mı?

11. haakaan

haakaan Hakan Çetinkaya

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE
    Favori Makine:
    OKUMA
    En İyi Avı:
    Can Dostum
    Levent kardeşim teşekkürederim bilgi için . raporlarını sabırsızlıkla bekleyeceğim . Tekrar rastgele

12. KARAYEL55

KARAYEL55 Levent

Favori Kamış:
    EFFE PHANTOM KAMIŞ
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Pişirmiyorum Yavuz abi.Yoğuruyorum kıvamına gelince aşşağıdaki yaya takıyorum hamuru.En alttaki halkayada tek kancalı köstek bağlıyorum kancanın ucunada mısır takıyorum abi.

13. KARAYEL55

KARAYEL55 Levent

Favori Kamış:
    EFFE PHANTOM KAMIŞ
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Hakan kardeşim,sanada rastgele

14. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    Merhaba bol balıklı bir av olmuş yem olarak ne kullanız ?
    Olta takımlarınızdan keşke biraz bahsetseydiniz. Bide son sorun balıkları sabaha kadar nerde sakladınız ? bağlayıp suyamı saldınız livardamıydılar.

15. KARAYEL55

KARAYEL55 Levent

Favori Kamış:
    EFFE PHANTOM KAMIŞ
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Takımlardan ve kullandığım yemleri ayrıntısıyla bahsettim Mert kardeşim.Herhalde tam okumadın.Yaklaşık 2 metrelik livarım var.Livarda sakladım.

16. ahmetertan

ahmetertan a.ertan

Favori Kamış:
    okuma salina
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima
    En İyi Avı:
    2,5 KG GÖKALA
    tebrik ederim levent abi :D benim kırmızı benekliyi, kefali barbunları ,kasnalarıda fırsat bulursam yazıcam :D bu arada annem izin verdi ;) :D

17. Burak16

Burak16 Burak

Sezon açılışı bereketli olmuş tebrikler abi.

18. mağripli

mağripli Ali

En İyi Avı:
    32 istavrit :)
    Sazanlar göz kamaştırıcı. Eniştesi sayıldığım amasyaya ilk ziyaret sebebim bu sayede balık için olacak anlaşılan.

19. İlahi Levent. Ben balığı sormuştum. :laughing: :laughing: :laughing:
    Pişirmiyorum, yoğuruyorum deyince, hah tamam dedim, bir bu eksikti. Sazandan çiğ köfte yapacak bizim Levent.:laughing: :laughing: :laughing:

20. KARAYEL55

KARAYEL55 Levent

Favori Kamış:
    EFFE PHANTOM KAMIŞ
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    :laughing: Abi kusura bakma iş yerinden yazdığım için yoğunluktan hazırladığım hamuru sandımhihi Özel bir pişirme tekniğim yok.Avlakta yersem alüminyum folyoya sarıp közde pişiriyorum.Yanında çoban salatasıyla limon birde aslan sütü varsa süper gidiyor göl kenarında.:) Yakomazda göle vuruyorsa oy oy oyyyymrsparkle :thumb: