Tebrikler, harika bir balık denk gelmiş. 35-40 cm olanlarını çekmek bile o kadar zevkliyken böyle bir canavarın vereceği adrenalini düşünemiyorum bile. Tekrar tebrikler...
Tebrik ederim Sergen kardeşim.Daha niceleri rastgelsin inşaallah.Geçenlerde bende şansımı denemeye gittim fakat bir tek takip bile olmadı.Kofana var,bi koyda kefaller üstüste binmiş demişlerdi.Gece birden sabah 9'a kadar uğraştım.Azmaktan Turnaları çıkarken gördüm.Önlerine attım çektim ama karınları toktu herhalde bakmadılar . İnşaallah bigün böyle balıklar bize de denk gelir.Devamı rastgelsin.Ellerine sağlık.Görüşmek üzere.RASTGELE...
Gerçekten çok zevkliydi çekmesi.Darısı herkesin başına Şans abi.Turna kandırmak zor gerçekten heleki toksa.Daha büyükleri sana denk gelsin Teşekkürler kardeşim
Bende ilk kofana mı,senin yaşlarında Boğaz Köprüsünün altında ,teknede yemli oltayla yakalamıştım Sergen kardeşim.Fakat sen sahteyle çekip, keyfini ikiye katlamışsın.Senin kofana, çinekop raporlarının üstüne, çift katlı ekmek kadayıfı gibi olmuş, devamını dilerim....
:thumb: Çok güzel bir balık :hungry: Devamına rastgele.... Ben ordan hep klasik dip takımı atıyordum... Demek ki taktik değiştirmek lazımmış...
Biraz öyle oldu abi Teşekkürler.. Teşekkür ederim Daha karaları sana rasgelsin abi teşekkürler Teşekkür ederim Teşekkürler At-çek candır abi Teşekkürler