arkadaşlar nezamandır aradığım balık adam elbisesini sonunda almanyadan aldım markası tribord 5 mm önden fermarlı ayrıca yine aynı marka 5 mm eldivenleri 5 mm çorapları ve dalış gözlüğüyle beraber kısmetse bu hafta sonu bağırganlıdayım ve siftağımızı yapacaz hepsini 100 euroya aldım sizce fiyat ve elbise nasıl bu arada bana yardımcı olmaya çalışan bütün balıkavı net üyelerime teşekkürlerimi sunarım
Güle güle kullan, ancak merak ettim önden fermuarlı demişsin? acaba scuba dalış için mi aldın yoksa serbest te zıpkıncılık için mi? Çünkü serbest elbiseleri fermuarlı olmaz, ayrıca içi opencell denilen neoprendendir. Ama scuba elbiselerinin içi havlu gibi olur? Seninki nasıl
İlk önce hayırlı olsun diyorum... Eğer 15 derecenin üzerindeki sularda ve 10 m civarına kadar avlanıcaksanız iyi ama fermuarlı elbiseler genel olara su giriş çıkışının fazla olması nedeni ile serbest dalışta ve zıpkınla balık avında tercih edilmez. Alımışsınız güle güle kullanın. Dediğim gibi, soğuk sularda pek kullanmayın... Sevgiler...