Orhan abi bak Emin kardeşimiz soğuk feLan dememiş aLmış baLığını darısı bizLerin başına.. Amin en yakın zamanda bir org. düzenLiyorum kendi aramızda mangaLLı feLan anLadın sen onu
kardeşim bende eskı gopluyum şimdi beylikdüzündeyım floryaya çok yakınım bı hafta sonu beraber takılırız istersen raporlarını takıp ediyorum devalmlı. eğer uygun olursa sanada özelden msj at usta
Tanıdıklar var Yavuzcum 2. el tekeleri ucuza satıyorlar hallederiz))))))))))))) Emin kardeş beraber kaçarız inşallah.Güzel bir organizasyon yaparız 2-3 haftaya kadar..
kaçarız abi inşallah. zaten havalar bi düzelsin ramazana kadar balık pıknık mangal takılcam her hafta
TEBRİKLER EMİN KARDEŞİM...BU SOĞUKTA ÜŞENMEDEN AZİMLE EŞKİNA'YI ALMIŞSINIZ.DERSİNE ÇALIŞAN SINIFI GEÇER. BU ZORLU MÜCADELEDE,TASARIMINI YAPTIĞINIZ TAKIMINIZI ÇİZİMLİ VEYA YAZILI ŞEKİLDE YOLLARSANIZ BİZLERİ ÇOK ÇOK MEMNUN ETMİŞ OLURSUNUZ...İNŞAALLAH YAKIN BİR ZAMAN İÇERİSİNDE EXTRA EXTRA TROFELER YAPMANIZ TEMENNİSİYLE...BURSADAN,İSTANBUL'A KUCAKLAR DOLUSU SELAMLAR...HOŞÇAKALIN...
guzel bir eşkine tebrikler. biz bu yakaladıgına kaya eşkinesi diyoruz .rengi biraz daha siyahımsıbunun.gerçi sudan ilk çıktıgı anki rengi ile oldüğü anki rengi değişiyor.koyumtrak bir renk alıyor sebebini cok merak ediyorum bunun.birde bunun kumda yaşayanı var renk cok daha açık oluyor.