sonunda fırdöndüde yaptım:D

Konu, 'Malzemeni Kendin Yap (Keşfet & Paylaş)' kısmında yeni121212 tarafından paylaşıldı.

1. denizci07

denizci07 ramazan günay

Favori Kamış:
    penn-şekspir
    En İyi Avı:
    8,5 kg grida
    teknolojide neden geriyiz cevabı burda
    üç kurış ver al:D:mad:
    bunları boşver ege sen devam et
    senin gibilerle yükselir bu milllet:) :)

2. ayastafanos Balıkçısı

ayastafanos Balıkçısı İbrahim Şevki Karanlık

Favori Kamış:
    Kamış ve makina
    En İyi Avı:
    İskorpit(20cm)-sarıkanat(22cm)-gelincik(27cm)-zargana (52cm). istavrit,ispari,izmarit,kupes,kalamar.
    olmaycak duaya amin denmez. ben makina teknisyeniyim ve yıllarca makina ve ekipman imalatı işinde çalıştım. öyle uyduruk telden fırdöndü yapılsa ben yapardım. bir defa onun kullandığı tel o işe musait malzeme değil, o fırdöndüyü kullanmaya kalksa ilk orta büyük balıkta fırdöndünün kulpları yamulacak ve hayal kırıklığı olacak. Teknolojide ilerleme uydur kaydır yöntemlerle olmaz bilgi ve eğitimle olur.. ayrıca her ihtiyacımızı kendimiz yapmak zorunda ra değiliz,peynir yemek için peynir yapmayız çünkü bu mantıklı ve ekonomik bir olgu değildir gider marketten alırız. 10 kuruşluk şey için de 100 kuruşluk emek ve çalışmayacağını bile bile ne tekniktir ne de ekonomik. 11 yaşında bir çocuğun yaptığı,bu çocukça uygulama için bu kadar yazı yazmak ise küllüyen zarar bir iştir ve boşa giden zamandır.

3. yeni121212

yeni121212 oııııtre

eskiden marketmi vardı herkes kendi peynirini yapardı cok eskiden kursun bile yoktu dedelerimiz kendileri döküyorlardı

4. ayastafanos Balıkçısı

ayastafanos Balıkçısı İbrahim Şevki Karanlık

Favori Kamış:
    Kamış ve makina
    En İyi Avı:
    İskorpit(20cm)-sarıkanat(22cm)-gelincik(27cm)-zargana (52cm). istavrit,ispari,izmarit,kupes,kalamar.
    o zaman misinada kullanma,dedenler atkılından yapıyordu. çok becerikliysen sende at kılından ör.

5. yeni121212

yeni121212 oııııtre

at yokki örelim :D misinaya hic girme abi

6. gürhanonur

gürhanonur

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    turna3,5 kg
    ege yaptığın fırdöndü bence güzel olmuş.biraz daha sağlam yap balık avındada dene.sen bakma teknik adamların dediğine.

7. filinta_35

filinta_35 haşim özkamalı

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    YOĞURTÇUYU DENİZE ATACAM:))

uyma sen çocuha bırak eğleniyo işte ibrahim abi:)

ABİ :eek:

baban yaşında:mad:

:cool: :cool: :cool:

8. yeni121212

yeni121212 oııııtre

abi saygı anlamında

9. rıfat yaman

rıfat yaman RIFAT YAMAN

Favori Kamış:
    alba star akina ve kamış
    En İyi Avı:
    yıl 1992 ankarada aynalı sazan 16.5 kilo
    saygına söz yok yaptığınada emek veriyorsun ama ibrahim abinin özelden msn nini al ona sor hem makina uzmanı hemde kendisi şair ve ressamdır sana faydası olacaktır. emeklerinide yine uygula burdaki abiler seni olumlu yada olumsuz eleştirecekler eleştirilmek güzeldir çünküeleştirildikçe en iyisimni yapma özverin artar gözlerinden öperim