Sonunda kalkan balığınıda gördük..

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında HakanDurgut tarafından paylaşıldı.

1. huylu

huylu Serkan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    4kg civarı vatos ve bolca istavrit:)
    bugün bizde sizin gittiğiniz yere gittik sabah çok kuvvetli bi vuruş aldım ama malesef erken davranıp çektim yemi yutmasını beklemedim:( kaçtı. bitanede el kadar kalkan aldı arkadaş onuda dikkatlice suya iade ettik. Yalnız o küçücük kalkan koskoca istavriti ve kocaman iğneyi resmen yutmuştu inanamadım :) çok ugrastım öldürmeden çıkartmayı başardık kursağından yemi:))))

2. HakanDurgut

HakanDurgut Hakan

Favori Kamış:
    SavageGear Bushwhacker XLNT 240cm 10-40gr
    Favori Makine:
    SHIMANO Stradic CI4 3000F
    En İyi Avı:
    88cm 4kg Yayın (spin takım ile)
    Teşekkürler inşallah sizede daha güzelleri nasip olur ..

Teşekkürler.. Duyarlı olmak hepimizin vicdani görevi..

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.. youtube da bir videoda görmüştüm balıkçılar ağdan çekiyor kalkanları sonrada fırçalıyorlar sebebini çok merak etmiştim.. tamamen satışta güzel görünmesi içinn yani.. ilginç geldi bana :D

keşke az bekleseydiniz belkide yemi tam yutamadı.. ufakları dahi dediğniz gibi yuttuğu zaman mideye kadar yutuyor çıkarmasıda epey zahmetli oluyor.. henüz iğne ile geri iade etmedim ama çıkartamadığım olursa iğne ile salıcam.. kopan bir takımımı 2gün sonra sudan çektim ve iğneleri görünce biraz şaşırdım uçları erimişti.. 10 gün içinde iğne tamamen yok olur diye düşünüyorum..
    ufak geldiyse büyüğüde gelecektir devam edin.. ancak kalkan işi sabır işi geçen yıl 15 defa gitmişimdir hiç yakalayamadım.. 1kaya balığı 3te camgöz yakaladım hihi

3. arif bekar

arif bekar arif

Tebrikler böyle güzel kalkan görmeyeli uzun zaman olmustu sayenizde görmek nasip oldu :):) verimli avlarınızın devamını dilerim

4. HakanDurgut

HakanDurgut Hakan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Arif.. ufakları salarsan büyüğü geliyor bizim taktik bu şimdilik :D

5. OKLAMA

OKLAMA

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    turna 4 kg
    Tebrik ederim Arkadaşım.Balığın ağız yapısıyla,soldaki gözünün ters orantılı olduğuna dikkat ettinizmi,gerçekten çok tuhaf.

6. HakanDurgut

HakanDurgut Hakan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    o yüzden resmini paylaşmak istedim yakından çekerek.. gerçekten enteresan bir kafa yapısı var, ağız dikine gözler eninemrsparkle