bugun kanoyla bu balıkları aldıgım yere tekneyle gittim ne yazıkki vurmuyor. adminden rica ediyorum fotograflar kısmına "KANOYLA AV" bölümünü acarsanız sevineceğim. bu ilk cıktıgımda yakaladıklarım devam... devam... devam ... devam... sanırım bugunluk yeter ama dur bide levrekciler vardı rasgale
süperr... cok güzel hatta süper avlar...sanırım sırtıyla aldınız...ama kano falan bi açıklarsanız ayrıntılarıyla iyi olur sanırım...bende merak ediyorum bu kano işini...
kanoyla avlanmak soyle kanoyla avlanmak evet sırtı cekmek seklinde oluyor ama işin espirisi kanoyla sessiz ve kayalara yakın gitmem. ben zıpkınlada dalıyorum bir nefes sesinden korkan balıkların motorun mekanik sesinden korkuk gelmemeleri cok normal benim hocam ise orfozdan murat abidir. :=)
arkadas tuttugum herbalıgı ölçmedim ve tartmadım dijital tartım yok o konuda sana bilgi verememde. cıkan balıklar hakkında bilgi verebilirim. agırlıkta MELENUR, LEVREK, ÇIPLAK, İSTAVRİT, ZARGANA(Resimde yok)
öss sınavı gibi soru sordun dostum :=) kimisi kral veya kuzu diyor kimisi ise yok canım o istavrittir diyor bizim buralar cok karısık senin anlayacagın
bu vermiş oldugun bilgiler için tesekkür ederim ama beni köşeye sıkıstırmıs olmana hiç sevinmedin. :=D :=)