Tarih : 27 Ağustos 2009 Yer: Köyümüzde bir ırmak. Bir kaç haftadır denemelerimize rağmen hiç büyük kefal yakalayamamıştık. Denemediğimiz şey kalmamıştı meppsler sahteler solucanlar boru kurtları vs... 2 gün önce gittiğimiz avda sabah 9 sularında ilk oltamızı salladık. Arkadaşım tavuk ciğerini yem olarak kullanarak şamandıralı takım yaptı. Ben ise meppsle at çek yapıyordum. Arkadaşım ilk oltasıyla beraber bir tane 20cm boylarında cinsini bilmediğimiz bir balık tuttu. Ben at çek yapıyordum ama bir şey gelmiyordu. Arkadaş 2. oltasıyla beraber tahminimce 30-35cm gelen hiç yakalayamadığımız boylarda bir balık yakaladı Daha 10dk olmamıştı ırmağa geleli 2 tane balık yakalamıştık. Tabi bu bizi sevindirdi ve heyecanlandık. Oltaları sallamaya devam ettik ama malesef şansımız o kadar iyi gitmedi 14 balıkla ırmaktan gittik. 20cm den küçük balık yakalamadık. Buyrun resimler..
Teşekkür ederim daha irilerini tutmayı istiyorduk o yüzden üzüldük biraz. Teşekkürler inş.. Teşekkürler. Yeni başladık balık tutmaya inşallah dikkat edeceğiz. Tatlısu kefali (kasna).