Herkese selamlar. Malum sudak sezonu açılalı 15 gün olmuştu. Bu 15 gün içerisinde en az 5-6 sefer sudak avına gitmeme rağmen, bir sudak tutmayı bırak bir tık sesi bile duyamamıştım. Oysa kulaklarım zil sesi duymadığımdan artık paslanmıştı. Fakat, sonunda şeytanın bacağını kırdım. Akşam 17 gibi başlayıp ertesi gün 10 gibi biten avımızda 2 adet sudak tutabildik. Biri akşam üzeri atçek usülüyle tutulurken diğeri sabahleyin canlı gümüşle tutulmuştur. Rasgele...
Bu güzel sudak avını, balıklarını ve doğanın güzelliklerini bizlerle paylaştığın için sana çok teşekkürler Mustafa kardeşim, sevgiler hoşça kalın.
Tebrik ederim balık almışsınız. Bu sezon 3 sudak denemem oldu 3ündede boş döndüm kıskandım şimdi sizi doğrusu
Teşekkürler Bahri. Daha güzelleri sana olsun. Teşekkürler Mert. Daga güzelleri sana olsun. Teşekkürler Ali. Daha güzelleri sana olsun. Teşekkürler Gökhan. İnşallah daha güzelleri sana nasip olur.
Mustafa tebrikler.Sezonun ilk sudaklarını almışsın.Ben de at çekle aldım ama diple alamadım.İnşallah yarın şeytanın bacağını kırarız.
Teşekkürler Nevzat abi. Bu yıl sudak geç başladı nedense. Canlıya da pek rağbet etmiyor. Dilerim gönlündeki trofeleri tutarsın.
Tebrikler, bu iş gerçekten sabır işi. Bir ay boş dönüp 10 dakikada bütün sıkıntı 1 adet güzel balıkla bile telafi edilebiliyor bazen. Sudak tutmak kısmet olmadı ama hırçın ve tutması zevkli bir balık olduğunu duymuştum, maalesef Ankara çevresinde bu balığı kuruttukları için bizim tutma şansımız olmuyor. Tebrikler avlarınızın devamını dilerim...
Teşekkürler fatih. sudak, turna kadar olmasa da tutulması zevk veren bir balıktır. aynı zamanda eti de çok güzeldir. Dilerim daha iyilerini sen tutarsın.
Tebriğin için Teşekkür ederim Cengiz abicim. Gerçekten gözlerine hayran kaldım. Ordan olayı çözdün ya helal olsun sana. Napiim bohçacılık kanıma işlemiş, limit altı balık gördüğüm zaman hemen el koyuyorum, dayanamıyorum.