herkese selamlar, ben manisa doğumlu ve manisa ikametli 1970 doğumlu amatör balıkçıyım. Adım haluk, evli ve 1 çocuk babasıyım, kamu sektöründe çalışmaktayım... kalan kısımları siz doldurursunuz, burda yazdığım için inanın çok mutluyum ve bilgi transferi yapacağımız içinde sevinçliyim... eh herhalde bu kadar tanışma faslı yeter sanıyorum... bundan sonraki ilk av maceramda buluşmak üzere herkese tekrar merhaba... şey unutmuşum aynı zamanda şimdilik tek yıldız dalgıcım, çandarlı da dalıyorum, zıpkın ve tüp ile hiç avlanmadım ama serbest stil de zıpkın kullanırım...kesinlikle zıpkında iddialı değilimdir... tercihim tuzlu su ve tekneden çift iğneli sarkıtma oltadır...
Merhaba Haluk hos geldin Sitenin yabancisi degilsin belli Sayfanin sol üst Kösesinden, Profiliniz yazan yerden Imza ayarlarina gecip, Imza ayarlarini yapabilirsin. Kalici olman Dilegi ile Rasgele
Merhaba Haluk Bey % 99.98 İzmir'den % 00.02 Manisa'dan olmaklama beraber has ve has Egeyilim.. Manisa için % 00.01'i hanım köylü olmamdan (eşim Aksiharlı) kalan % 00.01'ide Alaşehirde ikamet etmemden dolayı olsa gerek. Aramıza hoş geldiniz daim olmanız dileklerimle...
deniz beni çağırıyor Haluk bey hoş geldiniz,katılımınızla sitemizin ege-izmir tarafı biraz daha aktif olacak gibi görünüyor,hoş geldin hemşehrim.
ne kadar ilgili ve alakalı bir forum olduğunu görüyorum ve ne kadar isabetli bir tercih yaptığımı da anlıyorum, herkese berketli avlar dilerim... tüm iyiniyetli mesajlarınız için çok teşekkürler... hoşbuldum...