Sörf Kamış Alcam Hangisini Önerirsiniz

Konu, 'Kamışlar' kısmında Sebastian tarafından paylaşıldı.

1. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri

evet kardeşim antalyada sorun cıkarmazda seyyar klavuzlar var gördüm bende onlar bi kırılırsa değiştirme ihtimalimde olmaz başka bir kamışmı alsam diye düşündüm uyuyordum daha , siparişte vermedim :) teşekkür ederim , kamış saglamsa alınır ama ? seyyarlar sıkıntı gibi geldi banada.

2. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf 4.20 / Okuma Salina Sea Spin 2.85mt
    Favori Makine:
    Ryobi TT Power 8000 / Tubertini Plus 6000 / Okuma Inspira 40
    Yok be Murat seyyar kılavuzlarla ilgili sıkıntı olsa olsa dediğim gibi atışta dönerse sıkıntı yaratır onun haricinde kolay kolay kırılmaz onlar... Ayrıca kırılsada emin ol mutlaka bulunur malzemecilerde uygun olan, en kötü arayıp kargolatırsın kendine kırılırsa... Ama pek zannetmem öyle çabucak kırılacağını... Bende lineaeffe ım casting var onda da tek seyyar kılavuz bulıunuyor, şimdiye kadar atışlarda da sıkıntı çıkartmadı kırılmadıda yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ;)

Hem uygun fiyatlı hemde sağlam birşey düşünüyorsan lineaeffelerin kamışları fiyat - performans açısından gerçekten iyidir ve birçok boğaz avcısınında kullandığı kamışlardır.. Tabi nihayetinde son tercih senin olacak... Buna muadil olarak lineaeffe AC casting 4,20 ve Im casting 4,20 modellerinede bakabilirsin... Daha hassas modeller için s-flex grubuda uygundur ve sağlamdır..

3. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri

cok baktım bulamadım avmarketinde başka güzel kamış o fiyata , siparişi geçtim artık gelince görücez kırılacagını sanmıyorum antlayada akıntı yok bişi yok 60 gram kursun atsam gene yeter bana kayalık olmayan yerlerde sağolasın gelsinde bi gider kullanırım hemen zaten spirolino felan sallarım denerım :=)

4. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf 4.20 / Okuma Salina Sea Spin 2.85mt
    Favori Makine:
    Ryobi TT Power 8000 / Tubertini Plus 6000 / Okuma Inspira 40
    Haydi hayırlı olsun şimdiden umarım güzel avlarda kullanırsın kardeş... lineaeffe kamışlar kalitelidir :thumb:

5. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    :thumb: insallah kardesım eyvallah...