Merhaba arkadaşlar; Nihayet bu sene kasna meramıza ilk defa gidebildik. Çok fazla özlemiştim. Alabalık tutma sevdasına hep erteledik ama zaten suyun debisinin düşmesini bekliyorduk. Avlağa vardığımızda saat 04:00 civarıydı. Hemen bekir için 2 adet tek iğneli dip takımlarımı solucanla yemleyip bıraktım. Ama uğraş uğraş trofe balığı bulamadım. Solucanların tüketilmesi 5 dk sürmüyordu. Minik dostlarımız kopara kopara afiyetle yediler. Bol bol yavru balığı fazla hırpalamadan suya iade ettim. Ama nafile. Sadece bir adet bekiri alıkoydum. Havanın ışımasıyla suyun hayli bulanık olduğunu farkettim. Hafta içi hep yağmurlu olduğundan deremiz bulanmış. Fakat balık çok aktifti ama umduğum trofeyi bulamadım. Sonrasında bacanağım Selim elinde bir kasna ile geldiğinde çok sevindim. İlk defa FLY ile balık yakalamıştı. 42 cmlik kuzu maşallah. Devamında da ara ara yağmur çiselediği için pek randıman alamadık. Minik kasnacıkları hepsini iade ettik. Sadece 5 parça balık aldık yiyen ve balık isteyen bir arkadaşımıza vermek için. Gerisi fotolarda buyrun SOLUCANA GELEN MİNİK KASNA FLYın MARİFETİ HERKESE DAHA KEYİFLİ AVLAR OLSUN İNŞALLAH
avınızı tebrik ederim bu sene kefalden yana şansınız yok. ya kar ya yağmur engelliyor sizi.balıklar oram güzel.rast gelsin.hoşça kalın
Teşekkür abicim. Naptın bu hafta sonu ??? Aynen öyle ama bu sezon iyi geçeceğe benziyor (içimdeki ses öyle diyo).. Sağol komutanım. Daha ne kasnalar var bir bilsen 40 cm ne ki...
Bu hafta sonu gittik, biraz kesattı 4-5 balık aldık, ancak ekip arkadaşlarından 2 si ciddi bir şekilde rahatsızlandı ve mecburi dönüş yaptık Ahmet. Sizin av güzel olmuş. Ortak bu sene ne turnada ne kasnada henüz istediğim verimi alamadım. Turna için gitmediğimiz avlak kalmadı. Kimle konuşsam herkeste av kesat. Kesin balık yapar dediğimiz avlaklarda hüsrana uğradık. Hele bazı avlaklarda canlılığa dair belirti yok. 350-400 km yol yapmaya başladık artık. Hayırlısı diyorum, başka bir şey demiyorum.
Hayırlısı diyelim. Ben turnadan soğudum ve mümkünse eylül ayına kadar turnaya gitmem. Eylül ekimde 1-2 denerim o kadar. Dağ alası ve kefale devam abi ... Arkadaşlara da selamlar çok geçmiş olsun.
Tebrik ederim fly ile kasna süper, fotoğraflar çok güzel anlatıyor ortamı, coşmuşsunuz, teşekkürler...
Merhaba Ahmet, hem seni hem fly ile alan arkadaşı ayrı ayrı tebrik ederim, gerçekten güzel görüntüler ve bozuk havaya rağmen başarılı bir av olmuş. Bizim ekipte de benim dışında herkeste kasnaya yoğun bir ilgi var. Bu sene turna böyle giderse sanırım bizde Armağan abinin arkasında kasnacı olacağız. Yoksa durum kötü bu hafta Armağan abininde söylediği gibi kilometre ve uzaklık olayını abartmaya başladık, bu hafta güneş çarpmasından sanırım ölecektim Güzel avlarınızın devamını dilerim...
Çok teşekkür ederim. Güzel bir av günüydü. Çok geçmiş olsun Fatih. Rahatsızlanmışsınız avda. Kasna avına ilk gittiğimde ve ikinci avda hiç yakalayamamıştım. Sonrasında işin püf noktalarını öğrendikten sonra dedim ki kasna avı başka, balık avı başka Kasna candır.. Tek geçerim.. Çok teşekkür ederim. Sağolun ..
Teşekkür ederim. Artık her gittiğimde bekirede olta bırakacağım Sağolasın abi. Daha güzel avlar sizin olsun inşallah