Zarganayı zokalı avda kullanıyo olabilirler. Ben hiç görmedim orada lüfere uzun olta yapan. Hatta sormuştum da. Zokalı tutabiliyorken, neden yakıt yakalım ki demişti tekneci. Belki deneyen vardır tabi, tam bilmiyorum. Ben bölgede olsam denerdim. Havalar güneyli rüzgarı gösteriyor. Ilıman hava devam edecek ama biraz rüzgar artacak. Tabi yönü güneyli olduğundan çok ta etkilemeyecek. Deniz dalgalı olmaz tahminimce. Bölgenin kıyıdan ustası sensin. Çok tecrübe edindin. O deniz ve o şartlara en hakim sensin. Senden gelecek haberlere göre hareket ederiz.
Kardeşim şimdi biz oraya gelince var olan balık da meradan kaçmasın Şaka bu yana verdiğin bilgilendirme için teşekkür ederim kardeşim. Haftaya normalde eşim pazar günü çalışıyor ama nöbetini değiştirmeye çalışıyor. Eğer değiştirip de pazar boşa çıkarsa cumartesi geceden yine yollara düşeceğiz, seninle haberleşelim azcık da bize kepçecilik yap
Volkan abi sorma ya, benzer hava şartlarında bir arkadaş aynı bölgeden (4 kişi) 15-16 adet levrek almışlardı. Biz gittik tık yok suda oynak bile yoktu. 320 km sorun değil abi gerekirse 500 kmde yaparım, şu levreği artık yakalamam şart Bizim durumları da biliyorsun her daim çıkmak nasip olmuyor boş günü bulduğumuzda da bugün av vermez geri dönelim diyemiyoruz maalesef. Yemli takımları attık depoya almıyoruz bile yanımıza belki 1 levrek tutsam yemliye de geri başlamak için istek olur. Önümüzdeki hafta cumartesi gece eğer durumlar aynı olursa haberleşelim birlikte gidelim abi salihi ziyarete belki elimizin pası silinir. Ama bence cumartesi akşama kadar lüferler o bölgede kalıp tam bizim gittiğimiz saatlerde bölgeyi terk etmeye karar verirler
Yasin'im gereksiz km'ler yapıyorsun. Orada yapınca, buralarda yapıyor zaten. Sizin gittiğinizde de hiçbir yerde doğru düzgün balık yapmıyor. Balık avlanma saatleriyle çok ilgisi yok. Bazen ay takvimine göre öyle kötü bir zamanda bir bakıyorsun Tekirdağ'dan Adana'ya kadar birçok yerde levrek çıkıyor. Çıkınca zaten her yerde çıkıyor az çok. Hafta içi p.tesi, salı da az biraz balık yapmış, sonrası içler acısı. Lüfer balığı değişik olabilir. Sürü balığı olduğundan bölgede varsa belli bir rüzgarda, belli bir şartta av veriyordur muhtemelen. Levrek daha bir cins... Kafam bozuluyo, alacam bir üstübü kıracam levreği. :laughing: Sizin durum uygun olursa, haberleşelim.
abi havası suyu mükemmelken ay takvimi season best gösterirken yağmur arkası azmağa da gittik ama biz gidince şartlar değişiyor nedense ama var ya bir gün bir köşede sıkıştıracağım o levreği Hafta sonu için konuşalım abi eğer lüfer kaçarsa bizde döner bi azmağa levreğe gideriz
Ben demedim, Salih dedi, kaçtı. Bizi mi kekliyo nedir? Muhtemelen bizi dikecek avlağa, arkamızda arabada oturup kahkalarla gülecek sanırım. hihi :thumb: O da uyar, çay demlemeyi de özledim hani. hihi En kötü piknik yaparız. Sende yoldan çıkmaya dünden hazırsın be kardeşim. hihi Sen Gürel'in yakaladıklarını gördün mü ondan haber ver? Sesi soluğu çıkmıyor diye oturuyor sanma. Gürel'i de çağıralım, çay vermeyelim derim ben. hihi
Abi valla senin çayları da özledik hani baktık balık yok su kenarı olmayan bi yere kurulur çay içer muhabbet ederiz abi, bi de tavla getiririm gece gece tepe lambası ışığında tavla oynarız. Bu arada Gürel abi neler duyuyoruz, raporlar nerde balıklar nerde Ben de evde oturup yazın gelmesini bekliyosun sanıyordum cık cık cık :spy: :spy: :spy:
Gürel de kaçtı. Rapor falan bekleme, gerçi adam da haklı, hak vermiyor değilim. Ben sana atarım, bana attığı fotoyu. Bi de nirvanaya erdim demiş. Sırf bana kıllık olsun diye yapmıyorsa ne olayım, onun yüzünden 2 gün uykum kaçtı. Çayı deniz kıyısında yaparım. Balık çıkmayınca her yudumda denizi içiyormuşum gibi geliyor. Ayrı bir haz veriyor. hihi
Yasin bizim sezon kapandı diyebilirim. Eylül-Kasım dönemi bu sene beklediğimiz gibi geçmese de birşeyler yakaladık Daha çok lüfer ve torik yılıydı. arada güzel bir fangri denk geldi hepsi bu. Evet Volkan'a birkaç foto gönderip biraz çıldırtmış olabilirim. hihi Kesin söz vermesem de sizleri görmek için gelmeye çalışırım. Selamlar.
Abi üç beş foto koyup rapor açaydın da bizim de gözümüz şenleneydi iyiydi İnşallah bi dahaki sezon beklediğinizden daha iyi geçer abi. Bir gün birlikte bi organizasyon yapalım ya uzun zaman oldu görüşmeyeli abi Bu seferkine bizimki de belli değil henüz, hanımın baş hemşiresine bağlı
Ben çay kısmını atlamışım. Volkan çay vermezse gelmem. Aslında bizim buradan tekneyle çıkalım diyeceğim ama balık yok. Muhabbet etmeye çıkarız derseniz olur. Balıksız muhabbetli bir gün olur. Bir ara tekne avı yapalım hep birlikte. Ben bodrum'a kadar gelirim.
Mesajlar biraz fazla olduğu için alıntı yapmıyorum kusura bakmayın Hatta ne yazacağımıda unuttum.Soru vardı ise tekrardan bakarım. Haftaya kuzeyli taraflarda levrek peşinde olursanız, beni de çağırın gelmeye çalışırım. Tabi bunu lüfer kaybolursa diye söylüyorum. Buraya gelmezseniz. Akşam biraz geç olsa da 7 de gittim.Dalga çıkmıştı.1 tane kıyıya alırken kaçtı 1 tane kıyıya aldım.Seyrelmiş lüfer hihi Bir tane fotoğraf atayım Bunları cuma akşamı 1 saatte yakaladım.Bi bu kadarda kaçmıştır karaya alırken.Baktım 2.5 kg civarı olmuş avı sonlandırdım.
Sen gel, gerekirse ben içmem sana içiririm çayı. Tekne avını boşverin, kıyıdan organize olabiliriz ancak bu kadar adamla. Sırf kıllığına bir paylaşım daha. Biz 3 saat sekiz çizip bir isparoz tutalım, levrek aşkına. Adam bir saatte limiti yarılasın, hem de atçek keyfiyle. Adalet midir bu? İnsan bi mesaj atar cepten, özelden!!! Nerdeeee, anca balık bitince. hihi Gıcıklık değil mi, şu hasta halimle hiç bişey çıkmasa da gelecem. Levreğe gidersek te seni de çağıracam ama çay vermeyecem. hihi
Abi hakikaten sanki seni gıcık etmeye çalışıyor bunlar Salih tebrikler kardeşim, eğer hafta sonuna devam ediyor olursa yanındayız inşallah levreğe gidecek olursak da haberleşiriz birlikte gideriz
Gürel abi tekne teklifine teşekkürler tekneye çıkıp at çek yapabiliyosak gelelim Şaka bir yana eğer teklifin yazın geçerli olursa hayırlı olsuna gelelim abi ama bu ara yapacağımız organizasyon bence de kıyı organizasyonu olsun abi
Yazın genelde ölü dönem. Arasıra tekne yerinde mi diye bakmaya gidiyorum sadece. Sıcakta çıkılmıyor ama gece avı olabilir. Yazın ne zaman isterseniz müsait gece için.
Abi o zaman levrek sezonu hariç diyelim sen ne zaman müsait olursan bu hafta bir araya gelebilirsek konuşalım. İnşallah hanımdan izini koparabilirsem bizim istikamet kuzey