Spin Kamış Öneri Rica Ediyorum

Konu, 'Kamışlar' kısmında GRAFTT tarafından paylaşıldı.

1. arslantunc

arslantunc Tunç Arslan

Favori Kamış:
    Mad D-Fender 3.60
    Favori Makine:
    Shimano Big Baitrunner
    Erkan Okuma hersene olduğu gibi bu sene de indirime girmiş. Kafana göre bir kamış bulursun inşallah. Hem kaliteli hem de bütçene uygun.

2. GRAFTT

GRAFTT Hikmet Soydaş

Arkadaşlar hepinize ayri ayri teşekkür ederim. Dün spot baliktan aradığım gibi en nihayetinde kamış bulup aldım. Daiwa, Cormoran, Shimano, Okuma gibi markala baktim ama hoşuma gitmediler. Bende Spro 2.70 10-30 gr atarli aldım. Shimamo vb markalarin ürünlerinden daha pahali olabilir belki ama istediğimiz gibi bir kamış sahibi olduk.
    http://www.spotbalik.com.tr/Manhatten-Tele-30-Kamis-270cm-10-30gr,PR-31141.html

3. nigus

nigus Mert

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin 285 cm 15-45 gr
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV 30 B
    En İyi Avı:
    Lüfer 1 kg
    Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın...Deneme fırsatınız olduktan sonra değerlendirme bekliyoruz. En azından alıcak arkadaşlara öneri olur..

4. kadir810

kadir810 kadir

5. YEKTA

YEKTA YEKTA

En İyi Avı:
    2,5 kırlangıç
    Hem sağlam hem lullanışlı hemde yer kaplamasın diyorsan 3 parçalılarıda inceleyebilirsin

6. GRAFTT

GRAFTT Hikmet Soydaş

Bugün yeni kamışı Daiwa Megaforce 3000 ile kullandim. Kullandığımız sahteler maksimum 16 gr, çok hoşumuza gitti.
    Arkadaşimada Cormoran Black Master 2.70 ve Daiwa Regal 3000 aldik onuda kullandim oda çok hoşuma gitti almak istiyenlere önerebilirim.

7. Farti

Farti Fatih

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

8. GRAFTT

GRAFTT Hikmet Soydaş

Teşekkürler arkadaşlar. Şunu çok iyi anladimki bazı markalarin ürünleri olduğundan çok fazla pohh pohlaniyor. Kendi gözlerimde görüp inceligimde bahsettigim ürünler hoşuma gitmedi.
    Mesela Daiwa markasının makinalarinin geneli olmasada bir çoğu hoşuma gitti ama kamışlarında beğendiğim olmadı. Cormoran markasinda ise hoşuma giden kamış oldu ama makinaları hoşuma gitmedi. Okuma markasinda ise 150 lira altı fiyata ne kamışı nede makinasi hoşuma gitmedi, ona keza Shimano markasinda da düşüncem Okuma markasindaki gibi.
    Şimdi bir tane daha spin makina alicam ve tercihim Daiwa olacak. Toplam 5 tane Daiwa marka spin makina aldik 6. da sıra :)