selam benim kullandığım kamış lineafe rapid 5 - 20 gr atarlı makine shimano symetre 250 FI MAKİNADAN MEMNUNUM FAKAT KAMIŞIN UCU ÇOK ESNEK OLDUĞUNDAN river 2 sea rover 98 i kullanırkan walk the dog aksiyonunu yaparken biraz zor oluyor
Yetkili bayi Okyanus Marine olmalı. Sitede banner ları var. Oradan ulaşıp telefonla görüşebilirsiniz. Parça konusunda maalesef Shimano sıkıntılı bir ürün.
sayeniz de bir şeyi aydınlığa kavuşturmuş bulunuyorum öncelik ile kamış tavsiyesin de bulunan arkadaşlara teşekkür ederim, zamanında benim270 diye aldığım remixon fantasy spin kamış aslında 240cm miş o gün270 lik ve 240lık spin kamışları inceliyordum,yanlışlık ile 240 olanı almışım şimdi farkına vardım hatta inanmadım metre ile ölçtüm 240 geldi,ben nasıl böyle bir hata ettim hayret doğrusu,ama benim 270 diye bildiğim kamış 240 çıkınca sevindim doğrusu,atarı tam benim istediğim gibi, 3 ile 25 gram arası atarlı, benim tek şikayetim river98 i yüzdürürken ara ara otomatiğe bağlanmış gibi kamış kendini çırpıyor ucu çok yaylanıyor,gerçi 210 teleskop spin kamışım var onunla da çok sık riveri98 i yüzdürürsem onda da aynı sorun arada bir oluyor du, neyse kamış masrafın dan kurtulduk, mevcut spin kamışım. http://www.balikmarketim.com/?urun-4190-REMIXON-FANTASY-2-PARCA-KARBON-2-40-m-OLTA-KAMISI.html tavsiyelerde bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim, şimdi ben o shimano yu almasam ( resim ilk sayfada ) o bayi ye her gittiğim de, ( hafta da 2 gün ) gözüme batıp duracak her gidişimde oynar severim onu,içime batmasın ilerki zamanlarda,ben o makinayı almaya gidiyorum
şimdi telefon açtım sordum,makinayı onlardan yahut onların bayilerin den alırsak garantisi biziz diyor yetkili kişi,makina kamış vs leri garanti kapsamındaymış, yurt dışın dan arada perakende bayilerden alınan ürünlere garanti vermiyoruz dedi
yedek parça konusuna pek deyinmeden geçtim,adam bizden alınmayan mala garanti vermiyoruz dedi,pek üstelemedim okuma bu konuda daha avantajlı
Sonunda ben de modaya uydum ve Okuma Salina Seaspin edindim bugün. Ryobi Ecusima ile çok güzel bir kombinasyon oldu.
hayırlı olsun güle güle kullanın,trofeler kamışın ucunu suya gömer inşallah bu gün mevcut makinanızı yakın dan inceledim bayide güzel makina
Sonunda ben de modaya uydum ve Okuma Salina Seaspin edindim bugün. Ryobi Ecusima ile çok güzel bir kombinasyon oldu. Hayırlısı olsun, güzel avlara imza atarlar inşallah