Yok Abi tabiiki de öyle, ben ilave etmek istedim kimseye muhalif düşünceler olduğunu düşünmemiştim. Çelik Palas, hemen arkasında oturdum öğrenciliğimde iyi bilirim. Atatürkün de zamanında tercih ettiği zamanın en gözde ve meşhur oteliymiş. O zamanları da bilir misin Tevfik Abi
Otelin yanında ki Ataturk muzeside zaten otelin bir parcasıymıs. Daha sonra Kultur Bakanlıgına devredilmis. O zamanları da cooook iyi hatırlıyorum. sen sagolasın, o zamanlara goturdun beni.hihi hihi
Okuma V System - Okuma Salina Sea Spin - Shimano Catana Bx kamışları kullanıyorum ve hepsinden de memnunum, bütçene göre içerisinden birini seçebilirsin,atar olarak ta 10-30 yada 10-40 gibi ideal olacaktır...
Spin Kamıs Tercihi (lütfen yardım edin ) Abi başlık yukarıdaki gibimi yoksa ben mi yanlış okuyorum hihi hihi hihi
Dogru baslık bu konu akmıs basını gidiyo bayada güldüm okurken okan abi okuma safina yada seaspin alıcam magazadaki satıcıyla anlasmamıza göre . kararımı verdim öneri için çok teşekkür ederim
Safinayı kullanmadım ama ilk geldiğinde incelemiştim,güzel kamışa benziyordu.Sea spin i kullanıyorum ve rahatlıkla tavsiye edebilirim.Tercihin ne olursa şimdiden hayırlı olsun...