Ayrıntılı cevabınız için teşekkür ederim Tanju Bey. Arkadaşımda da Cormoran Bullfighter 2.40 10-30 gr. atarlı olanı varmış. Yakın zamanda denemeyi düşünüyorum.
Göl tecrübem çok yok ama denizde uzak atış önemlidir. O yüzden sizin yerinizde boy olarak 2.70 seçerim hatta deniz avlağınız enez yani saroz bu da eklendiğinde 2.70 15 - 40 atarlı bir catana çok daha iyi bir tercih olur. En güzeli gidip yerinde incelemeniz tabii
yumuşak kamışlarla neden uzağa atılmaz diyosunuz bir türlü anlayamıyorum. bende sert kamışlarda var ama ugly stik ile aynı mesafe atış yapıyorum ve yumuşak kamışlar bence at çek daha uygun çünkü sert aksiyonlu kamışlar atış yaparken kırılabiliyor. birde yumuşak kamış ile aksiyon wtd aksiyonu neden yapılamaz birisi lütfen bana anlatsın.
Açıkçası ben de Exage 4000 makineyi sipariş ettiğimde aklımdan Catana 2.70 14-40 ile iyi bir ikili olurlar diye geçirmiştim. Sanırım en iyisi makineyi de yanıma alıp gidip av bayinde kamışın üzerine takıp denemek. Catana'daki telespin modelleri konusundaki fikriniz nedir. Bana parçalı daha çok güven veriyor açıkçası.
Telespin in tek avantajı taşıma kolaylığıdır o kadar. Mesela atarsınız arabanızın bagajına bir yerde geçerken vaktinizde var başlarsınız at çek yapmaya. Lakin hiç bir zaman parçalılar kadar efektif olamazlar.
sen en iyisi dışkapıda ki av markete git. orda ismini yanlış olmazsa turgay diye bir arkadaş var. o sana yardımcı olur
Aslında sık sık giderim oraya. Halil var sürekli muhabbet ettiğimiz bir de Rahmi Bey var. O da çok ilgilidir sağolsun. Bakalım bu yakınlarda yine bir uğrayacağım. Teşekkür ederim Hüseyin Bey.
oraya gittiğinde sana söylediğim shakespeare trion royality kamışa mutlaka bir bak. kamışı eline alınca bırakmak istemeyeceksin
Arkadaşlar yorumlarını benimle paylaşıp yardımcı olmaya çalışan tüm dostlara teşekkür ederim. Bugün öğleden sonra av bayisinde üzerinde konuştuğumuz bazı kamışlar da dahil olmak üzere çeşitli olta kamışlarını deneme fırsatım oldu. Denemelerin sonucunda hem elime oturması hem de aldığım exage 4000 makine ile iyi bir ikili oluşturması nedeniyle Okuma V system 2.70 10-40 gr. kamışı tercih ettim. Tekrar teşekkürler. Saygılarımla