Spin kamışım

Konu, 'Kamışlar' kısmında alihanerdem tarafından paylaşıldı.

1. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    kendisinin dizayn ettiği muhtelif kamışlar
    Favori Makine:
    çançinçon çinişi makineler
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    Zapfenverbindung,lamba zıvanalı sistem(dişili erkekli geçmeli) bu kamış zıvanadan çıkmış,öyle sistem mistem olmaz,dizayn hatası.Malzemenin kalitelisi,hem sağlamlık hemde estetiği birlikte barındırır,bunda estetik sıfır.Konikliği ayarlayamamışlar,ben yaptım oldu demişler,defolu mal resmen...

2. alihanerdem

alihanerdem Alihan

Favori Kamış:
    RYOBI FUJİ 295 cm
    Favori Makine:
    Shimano Alivio 2500 FC
    En İyi Avı:
    Daha nasip olmadı :)
    Ya ben şimdi satıcıya sordum yok bişi normal dedi , siz anormal ve normal diyorsunuz şuan kullanıyım mi kullanmıyım mi ?

3. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    kendisinin dizayn ettiği muhtelif kamışlar
    Favori Makine:
    çançinçon çinişi makineler
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    Gözüne batıyorsa(bana batar:( ) ver geri,yok batmıyor diyorsan kullan,içeri ne kadar giriyor söylememişsin,bir santim falansa fırlar ayrılır atış yaparken,üç santime yakın giriyor ve sıkı ise kullanımda sıkıntı yapmaz.YİRMİ YILDIR parçalı kamış kullanırım,her zaman ilk tercihim parçalı tipler olmuştur(hem zarif ince görünümlü,hemde sağlam olurlar(20 liralık teleskopik kamış üç günde elinde kalır ama parçalı kamışın ucuzu bile yıllarca iş yapar.
    zerafet ,parçalı kamışın başta gelen özelliğidir benim için,bu görüntü(parçaların eklerindeki boşluk) zarif değil,onu zımparayla konikleştirip,bir iki milim boşlukla geçecek hale getirerek kullanmayı yeğlerim.Eski kamışlarımdaki parçaları kullanarak yaptığım kamıştaki epoxi birleşim yerlerindeki ufak tefek hatalar bile bu şekilde gözümü rahatsız etmiyor :)

4. Balikci34

Balikci34 selim

Favori Kamış:
    Sportex,Shimano
    Favori Makine:
    Shimano,Daiwa,Dam,Abu
    En İyi Avı:
    Turna
    Alihan senin kamışta herhangi bir sorun yok,bende bir sürü kamış var bu şekilde olan,sakın kamışa her hangi bir müdahalede bulunma yoksa bozarsın,rahat ol bu kamışın Yapılışı böyle ve gayette sağlam olur bu tür kamışlar...