Şu resimde bir acayiplik görebildin mi? Eleman tepemden atarken, kafamın üstünden uçup gitti bir şey. Baktık, aletin sarma teli, yüzük falan, ne varsa iki taraf birden uçmuş gitmiş. Arayıp bulamadığın makine, veya biraz üst modeli, neyse işte.
Genelde denizde levrek için kullanıyorum. Tatlısu avcıları arkadaşlarla balığa gidersemde turna avında kullanabilirimde. Gerçi yedek kafası olduğu için onada Okuma seabass misina sarabilirim. http://www.avmarketi.com/asp/product/13504/OKUMA-SEABASS-MISINA-300M-0-26MM
Doğrudur hocam. Yeni makine almamdaki sebep Remixon Wonder ile bu sezonda hiç sorun yokken misina makaradan fazla boşalıp düğüm yapmaya başldı. Zaman zamanda misina kılavuzuna dolanması yapıyordu pek önemsemiyordum. Düğümü kesip tekrar bağladığımda ise bu seferde misina makarada takılıp atışı engelliyordu. Düğümden itiraberen mecbur misinayı kesmek zorunda kalıyordum. Bunları konun ilk yazımda yazmadım çünkü okuyanlar 40 liralık Remixon makinadan ne bekliyorsunki diye tepki vermelerinden çekindim. Kullandığım misinada Trabucco super soft 0.255 mm'di. Sizinde üstüne basa basa dediğin hususları göz ardı etmedim ama önerdiğiniz makinaların rakamları benim için hayalinde ötesinde olduğu için bütçemin doğrultunda seçim yaptım, bütçem maksimum 100 liraydı
Levrek avında kullacaksan okuma kullanmanı tavsiye ederim.diğerini turnada kullanırsın.ikisinide kullandığım için diyorum.
Arkadaşlar bu hafta bir tane daha spin makina aldım. Daiwa Crossfire yeni serisi. Makinada Daiwa, misinada Trabucco ( Made in Japan ) tercih eder oldum http://www.remixon.com/daiwa-crossfire-3000-3-bi-olta-makinesi-1969
s.a. hayırlı olsun bu paraya güzel bir japon almışsın bundan iyisi ne olur denizde sana çalışan iş birlikçi bir balık bulursun diğer balıklara şu lezzetli yemlere bakın der abiler ablalar ..
Hayırlı olsun bundan sonrasının bence sezon sonuna bütçe ayarlamaya bak söyle 400 500 TL gözden çıkarmalısın
Teşekkür ederim, bakalim bu gece yine Marmara Ereglideydim kismetse yine spin yapıcaz 4 arkadaş Yok hocam limitleri aşmak şahsım açısaçındansindan kötü olur. Şu anda spin ve surf kamış ve oltalari yedekleriyle tastamam. 3-5 adet daha sahte aldimi sistem fazlasıyla tamamlanmış olacak