Spin sistemdeki tercih görüşleriniz

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında gbasibek tarafından paylaşıldı.

1. gbasibek

gbasibek Gürcan BAŞIBEK

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin
    Favori Makine:
    Okuma Trio30
    En İyi Avı:
    1.5 Kg Levrek
    Tesekkurler selamlar...

2. murat kayadelen

murat kayadelen Murat Kayadelen

Sevgili muharrem , örgü kullanmamızın tek sebebi sağlamlığı değildir, eyer öyle olsaydı sarardık 0.40 monuyu sağlamlık problemi kalmazdı.
    Sağlam ve ince misina istememizin temel nedeni ; makinadaki misinamız ne kadar ince olursa atış mesafemiz o kadar artar. ince ip misina makinadan yağ gibi akıyor ve atış mesafesi çok tatminkar. örgü olmasından kaynaklı görünürlüğünü de ucuna eklediğimiz fc. misina ile bir nebze olsun gidermeye çalışıyoruz..

Son düzenleme: 30 Kasım 2010
  3. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

Benim tercihim 0,06mm kaliteli bir örgü dynema, markası Berkley Whiplash Crystal bütün örgülere çeker ve incelik bakımından fark atıyor. Birde tavsiye edebileceğim Berkleyin Fre Line modeli ile şuan piyasada heryerde bulunmayan Spidewire 'nin Invisi örgüsü. Sahteye bağlantısını remixonun klipsili YM -3005 kaliteli rulmanlı 8 numara klipsli fırdöndü. Bazı arkadaşlarım örgünün önüne birkaç metre FC misina ekliyorlar Spidewire Inwisi ve Berkley FreLine de buna pek gerek yok zaten trans misinlardır. şöyle düşünürsek örgünün mukavemetinde bir %100 fC nin çapı kalınlık arz ederken aynı zamanda örgüye göre çok daha kırılgazndır düğüm atılırken dikkat edilmeli, Geçmişte ustlarımız teknolojinin bu niğmetlerinden faydalanamıyorlardı elleinde en kaliteli ürün krokodil 0,30mm şeffaf mono misina vardı çileşeklinde pakette satılırdı :D onlarda ellerinde yuvarlaka kasnaklarla içlerine civa yada su doldurarak ağırlaştırdıkları maket balıklarını şimdi kamışla ulaştırdığımız mesafelere belki birazdaha fazlasına atabiliyorlar. Maketler eskiyince bayanların kullandıkları parlak gümüş , lacivert, siyah,kırmızı gibi balıkların üstünde doğal görbileceğimiz renklerle boyarlardı.

Son düzenleme: 30 Kasım 2010
  4. OMMG

OMMG OKAN

Ben de Berkley Whiplash Crystal 0.15 mm 18.9 kg çekerli 110 mt lik Dyneema sını aldım bu inceliğe dehşet bir çekeri mevcut...

5. atakule team

atakule team hüseyin

Favori Kamış:
    Bass Pro Shops® extrime xps Mitchell Elite Spin DAIWA EXCELER, EXSF662MHFS 1.98
    Favori Makine:
    shimano sustain 2500 fg shimano exsence 3000cı4
    En İyi Avı:
    hedefim 120 cm
    slm

birde ilave yapayım nekadar ince olursa balıkla mücadeleyi o kadar iyi hissetmeniz :) beni en çok etkileyen tarafı nacizane :)