Tebrikler Adet. Spin kamışı eline alınca bırakamaz insan. Millet yemliye lüfere atarken bile spin kamışla gece slikonla istavrit tutmayı bile tercih ettirir insana
Teşekkürler Ersin, ben haftasonu dinlenme fırsatı bulmuştum ama Can'ı tebrik etmek lazım bütün haftasonu çalıştı pazar gecesi de bu avı yaptı. Tabii balığın verdiği adrenalin insana fazladan bir güç veriyor, insan açlık, uykusuzluk gibi duyguları hissetmez oluyor.
Balığın piştiği kap tarihi eser bir elektrikli ızgara. Annemle babama düğün hediyesi diye gelmiş, 40 yıldan fazlası var. Su gibi elektrik çekiyor ama vazgeçemiyoruz kendisinden. Çok güzel pişiriyor, yeni modellerde o tadı bulamıyoruz.
Haklısın Ali abi, hep derim asıl balıkçılık denizde olur. Kıyı balıkçılığı ancak denize çıkma imkanı bulamayanların av şekli. En azından benim için bu böyle. Tekne konusunda kaptandan haber bekliyorum ben her zaman sefere hazırım.
Teşekkürler Alper dostum, rapala işi biraz böyle, doğru rapalayı tutturdun mu arka arkaya geliyor ya da hiç gelmiyor. Bir dahaki sefere inşallah.
Çok teşekkürler. Spin kullanımı basit. Normalde büyük klips takıp ona bir kurşun takıyorlar ve bedeni de bu klipse bağlıyorlar. Ben ise farklı bir yöntem kullandım. Elimde şu gördüğünüz 10 gramlık ağırlıklı fırdöndüden var. Onun bir ucunu makineden gelen misineye bağladım, diğer ucuna da 1 metre beden yapıp ucuna rapalayı taktım. Gezer kurşunun önünü fırdöndü, arkasını stoperle destekleyerek de aynı şekilde kullanabilirsiniz.