selam balikci dostlar. avrupa ve amerikada yillardan beri cok populer olan ve son zamanlarda yunanistandada ragbet gormeye baslayan ve fanatikleri gun gectikce artan spinning (at cek) teknigi hakkinda bildiklerimi sizlerle paylasmak istedim. cok ekonomik ve bir o kadarda keyifli olan bu teknigi yapmamiz icin gereken malzemeler 2.40 veya 2.70 cm 10,30 veya 20,40 action bir kamis. makinelerden pek anlamam ama hafif olmasi onemli benim icin,yormamasi icin. olabildigince ince ip kullanmak onemli,firlattigimiz sahte balik ve buldo fazla agir olmadigindan dolayi daha uzaga atabilmemize yarari oluyor. buldo ve sahte sizin tabirinizle rapala. bu takimin yapimida cok basit.ana ipin ucuna bir cengelli firdondu,bu firdundunun cengeline buldo buldonun diger tarafina yine bir cengelli firdondu yardimiyla 250 cm civari ip ve en ucuna rapala. _______ana ip_______(BULDO)______250cm_______<(()< rapala forumda buldo hakkinda hic yazi gormedim.bu konuda bilginiz varmi yokmu bilmiyorum ama kisa bir aciklama yapayim.buldo ozel olarak spinning icin uretilen icine su doldurulup kullanilan agirliklardir.[IMG][IMG] bu takimi hazirlayip basliyorsunuz denizi kirbaclamaya:D hadi herkese bol sanslar rasgelsin.