Boşuna kararsız kalma trio Çağrıda kullanıyor Korayda ikisinin makinede şuan iş görmez vaziyete geldi 1 yıl içerisinde bende okuma safina spa var 50 tl lik makina aynı anda aldık hala iyi durumda makina bir çok levrek lüfer çekti kaldıhi ben haftada en az 3-4 sefer balığa giden biriyim yazın istarvit avlarımda dahi bu takımı kullandım. Çok para iyi makine değil her zaman dediğim gibi kullandığım için diyorum octana al hatta 25 lik al ip misinayla kullan pişman olmayacaksın. Diyorsan ki ben bütçeyi atrtırabilirim bana çok iyi bir makine öner Shimano stradic derim ozamanda ben o makinenin peşindeyim şuan onu almasam alacağım makine kesinlikle octana olurdu. Yinede karar senin kamış olarakta 10-30 gibi esnek bir kamış almamanı ilede pişman olmaman açısından şiddetle tavsiye ederim 15-40 10-50 10-60 15-60 aralığında ki orta sert ve sert aksiyonlu kamışlar daha iyi olacaktır. uzunlukta 2.70 3.00 olmasının faydalarını göreceksin. Rastgelsin keyifli avlar.
Elbette kalite farkı olacak, Daiwa bir kaç gömlek daha üstün olacak tabi ki Aksini düşünmek bile abes.
Bu knu yarmci oldu bna. ama anck netten alinabilir malzemeler bunlar. cunku tekirdagdaki kaya balik marketteki, kaya abiye model ve numara olarak solesem, ne diyon ulan sen diye dukkandan kovar beni. adama spin takim wer diyorum veriyor. yok ole marka falan onda ama 100 tl e, hem makina, hem spin alabilirmiyim varmidir. portakal kafenin ordan levrek cikiyomus haberiniz olsun tekirdaglilar
abi yapıo ıste hatta yazın aldım lıneaeffe 3.60 kamısla bırlıkte aldım hem yemlı kullanırım hema atcek yaparım dıe ama olmadı kamıs rapala atmıo yazın sadece ıstavrıtte kullandım ıstavriti cekerken bıle cok agrlasıodu hemen hemen her aksam gttım şimdide lufere gidiorum 5- 6 saat kaldıgımda oluo kasıgı atmasada atıo ama cok yoruo onun ıcın spınn takım almayı dusundum zaten..
dedimya altında olsa bana dayanmaz dıe balık aldıgım zaman kamısı elımden frlatıp oltadan ole cıkarıom denızemı dusmuo kayalaramı carpmıo onun ıcın cok asırıya kaçmaya gherek yok
trio almaktan vazgectım ama octana olabılır ama kamıs aklımı karıstrdı yınede 15-45 atar demısın ben 10-40 atar dusunuodum cunku atcagımız sahteler bazen 7 gr.olabılıo atarı etkıler dıe dusunuodum yuksek atarlı kamıs dusunmuodum boyu konusuda ha 2.40 ha 2.70 cok fark olmaz sanırım 2.70 de alabılırım daha cok faydasını gorceksem..tesekkurler
Paşa, sen Daiwa al. bu saatte gene meydan muharebesi çıkacak gibime geliyor. Ama sen sen ol, Daiwa'dan şaşma, böyle düşünüyorsan. Shimano'nun dağılması, zaten beklenen sonuç. Shimano balık tutmak için değil, vitrine koymak içindir.
linkini verdiğim spro passion makina..lar haricinde kendin den 3 misli pahalı okuma ve shimano makinalara sahibim ve sahiptim.. bir tarafda 70 80tl lik bir makina,öte yandan karşısına 250tl lik makinaları almış ve kendisinin yedeği haline getirmiş bir makinayı önerdim bilmem anlatabildim mi bende 1 yıldır kullanıyorum..nazar değmesiin sesi dahi değişmedi..
7 gr lik sahte atıcaksan 5-25 atarlı kamışlara bak 10-40 alma. Birde şöyle bir durum var rüzgarlı havada 10 metre civarında kalacak atışların 7 gr sahte ile eğer bu mesafe yeterliyse dediğin gibi yap. Su üstü çalışacaksan aksiyonun sert olması her zaman iyidir birde rüzgarlı havalarda ağır sahte atmak istersin belki 30-40 metre mesafeye ileri yada kıyıya paralel farketmez taradığın alan ne kadar fazla ise balık alma şansın okadar fazla. Kadir abinin önerdiği passionu kullanmadım misal ama müdavini o makinenin artık1 yıldır kullanıyormuş iyi diyorsa vardır bir hikmeti. Aynı şekilde octana içinde aynı şeyler geçerli. Serdar abi saygılar bir şey sorucam önerdiğin makineleri kullandın mı ?
buda sana son tavsiyem..bütçeyi birazcık daha artırırsan fazla deyil ilk verdiğim linke göre..birazcık daha ekleme yapacaksın..bizim millet tutdurmuş shimano daiwa dır gidiyor...ama ne hikmetse ödülleri spro götürüyor Serdar ağabey..al gel en kral daiwa nı hendek atlattıralım bu makina ile yakında ellerimin arasında olacak:thumb: 9 ana ve 1 adet misina klavuzunda olmak üzere 10 adet ekstra geniş japon bilyalar İşlenmiş aliminyum kafalı Tuffbody Komple alüminyum gövde tasarımı Helezon dişli osilasyon sistemi Ekstra güçlü titanyum misina halkası Süper sağlam düğümlenmeyi önleyici sistem 2 adet misina klipsli yedek işlenmiş alüminyum kafa Bilgisayar dizaynlı Balanslı makara CNC alüminyum çevirme kolu konforlu kullanım sağlayan aliminyum özel tasarım elcik Hassas ayar yapılabilir multi-disk ön kalama sistem Kalama koruyucu özel conta ve kaplama spro nun avrupada en çok satılan ve ödüller almış bir modeli,forumlar içinde fun grupları var,başka bir modelini inceliyordum o ara gözüme kestirdim bu makinayı SPRO RED ARC TUFF-BODY Uploaded with ImageShack.us
Kadir abi bahsettiğin makineyi bende görmüştüm önceden kırmızı hastalığı var bende ondan Evet fiyata göre haklısın o fiyatta ki bir shimano ile bazı konularda yarışabilir ama her konuda değil onun dışında bu özelliklere sahip bir shimano hem hafiftir hemde buna fark atar Fiyat olarakta tabi Daiwa için hafif olmaması dışında da aynı şeyler geçerlidir. Spro iyi bir marka surf makinesi var bende iyi yapıyolar makineleri ama nasıl tabir etsem spro güçlü bir işçiyken Shimano zarif bir sporcu gibi ikiside kaslı ama arada fark çok. Shimanocu yada başka birşeyci değilim sadece tecrübem ne ise o Bu arada Kadir abi sende sıkı bir sprocu olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsun hihi
Dağılmış mı ? Nerede yazılmış dağıldığı ? Ben mi göremedim yazılanları ? Yoksa, çok hor kullanırım, atarım, çarparım, düşürürüm ve bu nedenle bana makina falan dayanmaz mı denmiş ? 500 milyarlık arabayı çarparsan, sağa sola vurursan, o da hasar almaz mı ? Servise gitmez mi ? Tabii, servis de çok önemli bir konu burada. Kesinlikle gözardı edilmemeli. Valla size baş ağrısıyla, migrenle gelen hastayı, adının baş harfinde SH varsa hemen morga yolluyorsunuz. hihi hihi Teşhis kasıtlı ve yanlış bence. Ben oyuncularımı, şampiyonadan sonra gösterdikleri başarıdan ötürü hawai adalarına tatile gönderdim. 2 ay maç yok. Dinlensinler çocuklar.hihi hihi Maç bekleyenler, biletlerinizi iade edin.hihi hihi
spro cu filan deyilim ben fahiş fiyatlara satılan adı çıkmış markalara karşıyım...hem hesaplı hem kaliteli makina nasıl temin edilir,ben o tarafdayım...toplumun geneline hitap edecek şeyler ile uğraşmayı severim..bu kulvarda daha çok meşgul oluyorum..havalı tüfek formunda takılırkende böyleydim..ucuz tüfekler ile pahalı tüfeklerin yaptığı işi çıkartırdım son olarak, üstündeki ödülleri bakkal dan alıp yapıştırmıyorlarhihi bu işin uzmanı olan kişilerin elinden geçiyor
Dediğin sorunlar var ise burayla iletişime geçmeni öneririm. http://www.balikavmarketi.com/Musteri-Hizmetleri/Iletisim.html
Eğer "dağılmaz, dağılır mı hiç" diyorsan, neden "aha şurada toplat" diye adres veriyorsun Tevfik abi?
Geçen sene linkteki makineyi trio nun yarı fiyatına aldığımda yorumların yarısı neden trio almadın şeklinde olmuştu. http://www.spotbalik.com.tr/CROSSFIRE-3050X-MAKINA-51BB,PR-26147.html Ben makineyi hala kullanıyorum gayet özensiz bir şekilde ve çalışıyor tıkır tıkır.