Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.İzmir Selçuk'ta oturuyorum.2003 yılı başında emekli oldum ve hemen olta takımını hazırladım,fakat bu hobi alışkanlığa dönüşmesin diye uzun süre direndim,en sonunda bir arkadaşın ısrarı ile iki ay kadar önce tekneyle açıldık.Sıkıntılı ve stresli bir insanım,tekneyle giderken hep bir teknenin içinde nasıl akşam olacak diye düşünüp durdum ama ilk balığı tuttuktan sonra saatlerin nasıl geçtiğini anlayamadım,akşam dönerken o gün bütün sıkıntılarımı unuttuğumu ve balıktan başka birşey düşünmediğimi farkettim,o günden sonra önce iki haftada bir çıkalım dedik ama sanırım alışkanlık yaptı şimdi haftada bir çıkıyoruz(Malum tekne kiralık,biraz masraflı oluyor) hemde organize işlerini ben yapıyorum. Devlet reçetelere stres ilaçları yerine balığa gitmesi uygundur diye yazdırsa sanırım hem daha az masraflı olur,hemde hastalar daha çabuk iyileşir. Kurallara uygun av yapan balıkçılara rastgele.
Hoşgeldiniz , aşağıdaki linki kullanarak imza ayarlarınızı yapabilirsiniz, http://www.balikavi.net/forum/profile.php?do=editsignature keyifli paylaşımlar
hoşgeldiniz, iyi paylaşımlar. ben de kuşadasındayım yaz ayları. yakınız yani. umarım tanışma fırsatı buluruz. tekrar hoşgeldiniz.