Samsun'da yaşıyorum. Ekim'e kadar beklemek zorundamıyım lüfer için, hani göç etmeyen kıyılarda takılan lüfer oluyor mu? Yani öyle bir ihtimal varsa bir tane bile tutabileceğimi bilsem her fırsatta oltamı atar beklerim.
Bu gün beni aradılar bir iki gün içinde yola çıkacaklarmış ama uğraya uğraya gelecekleri için Savaş bizi beklemesim Ağustostan evvelş gelemeyiz dediler
hi hi hi boşuna beklemeyin boğazın ağzını gırgırlarla kapadık hiç bir yere salmayız onları saygılar samsun inşallah gelirler
desene bu sene boş beklicez.eylülde burda olurlar ama miktarını istanbul balıkçıları bilir.ya bizde 5-10 tane ile idare ederiz günlük,sağlık olsun balık pek önemli değil....
Gelsinler Gelsinler artık, geçen sezon gibi gelsinler ama. Bu arada yanıtlarınız için teşekkür ederim.
Geçen günlerde boğazda istavrit avlayanlara bir göz attım. Zaman zaman istavritlerin yarım geldiği gözlendi... Yoldalar, geliyorlar...
Savaş kardeşim siteye hoş geldin. Evet maalesef en az Ağustos'u beklemek gerekiyor. Ancak tabiki şans bu belli olmaz. İki gün önce Sevgi Kafe tarafında açıktan bir tane kofana aldıklarını duydum.
sayın savas bey arkadasların yakakentte cumartesı kofana cıkardıgını duydum ne yazıkkı sadece bı dılım yemek nasıp oldu sızde takımlarınızı alıp yakakentte gelın bırlıkte olta atalım bereketlı avlar allah oltalarınızı bos cıkarmasın
ozledık cok ozledık savas abı abı en kısa zaman da gel pazartesı camgolunden olta attık canlı yem kullandık mavısgul karagor ızmarıt ıstavrık tarak aldık abı acayıp vuruo gelınce bırlıkte olta atarız artık
Erdek körfezinde lüfer başladı diye duydum.. (Burada Karadeniz'e göç esnasında Erdek Körfezi, dönüşte de Bandırma Körfezi iyi lüfer yapar) Eğer doğruysa, 2 - 3 gün sonra İstanbul kıyılarında lüfer başlar.. Sevgiler..
lüfer ler nerde kaldı ya kayalıklarda yatıp kalkmaya başladım umutsuz bekleyişmi yapıyorum bilmiyorum gündüz hamsiler suda zıplayarak kaçışıyorlar lüfer mi palamutmu bilmiyorum ama bi saldırı var alttan belli e artık gel daha lüfer bekletme beni
lüfercilerr bende samsundan yasıyorum şu anda kefal ile uğraşmaktayım geçenlerde 1 kiloya yakın bir kefal aldım iskeledende yaprak çinekop alıyoruz tek tük ama lüfer yakında burada 1 senedir bekliyoruz savaş abi 1992 burak sağır 0(+) Samsun
Merhaba arkadaşlar, İmza ayarlarınızı yaparmısınız lütfen, Daha sonrada tanışalım bölümüne ugrayıp kendinizi tanıtan bir konu açıverinde, size bir hoşgeldin diyelim İmza detayları için TIKLA Teşekkürler