Sabah saat 5:00 da geçen haftadan keşfettiğim avlağıma büyük bir heyecanla yeğenim (furkan) ve ben yola çıktık.Mavi benekli 2 no mepss ile denemelerime başladım uzun süre denememe rağmen balık yoktu geçen hafta 1 saatte 3 balık aldığım yerden 1 balık alamadım. umutsuzluğa kapılmadan yer değiştirmeye başladım. Sığ ve balık çıkacağını hiç ummadığım yerden ilk gökalamı aldım aynı yerden aradan 30 saniye sonra yeğenim büyük bir heyecanla 1 balık daha çekti.2 balıktan sonra tık yok meppsleri değiştirmeme rağmen yine yok.yeğenim sıkılmaya başlayınca ben kamış ve şamandıralı atıcam dayı dedi.. etraftan solucan topladı ve atmaya başladı akara doğru balık çektimiz yere atmaya başladı dayııııı diye seslendei baktım balığı çekmeye çalışıyor gökala gelmişti.. hemen at çeki bırakıp yemliye döndüm. Balık zaman zaman baygın gibi kenara kadar geliyordu su sıcaklığından kaynaklandığını düşündüm Boynuz kulağı geçermiş.. yeğen 4 gökalaya yakaladı.Ben 3 zevkli bir avdı yağmura daha fazla dayanamyıp öğleye doğru avımızı sonlandırdık Uploaded with ImageShack.us
istanbulda yaşamak talıhsızlık bu yuzden mekan harıka bıyere benzıyor çok güzel av olmuş ellerınıze saglık...
30 sene istanbulda yaşadım . Bostancıda oturuyordum . doğma büyüme bostancı lıyım diyebiliriz . marmara ege denizlerinde avlandım . 2 yıldır niğdede yaşıyorum ve inanılmaz yerlere gittim . bu yüzden sana canıgönülden katılıyorum bu arada av balıklar mekan herşey çok güzel tabi raporda öyle daha bereketli avlar geçirmeniz dileğiyle . rastgele
boşver yemlide beden misinası kaç lık olsun. köstekler kaç lık yazan olursa sevinirim çok iyi av yapmışsınız. reeling reeling reeling
cennet gibi mekan ne ağ atan var ne dinamit huzur bu be ben hiç balık tutmamaya razıyım böyle bir yerde.içim gitti valla şahane mekan aman diyim kimseye mekan adres falan verme aman
teşekkür üstadlara ve herkese çok teşekkürler saygılar Adres bilgisi mekan deşifresi yok tabi ama o bölgede serpme çok yaygın ve geçen hafta nerden buldukları belirsiz çoluk çocuk herkesin elinde bir tırıvırı nasıl zevk alıyorlar anlamadım gitti yoksa daha verimli bir av yapacağım kesin