[IMG][/URL][/IMG]
bizim işyerindeki havuzda koca koca sazanlar var, bigün niyeti bozup avlaycam, zor tutuyorum kendimi,
tebrikler güzel av.benimde en iyi avım aynalı sazan mısır küspesini idamlıkla bağlayıp iğnelerede süt mısırı takarak saat 3 sıralarında tutmuştum.aşağı yukarı aynı büyüklükteydi.
Mehmet bey, arkadaş şu hikayeyi bi anlat insanlara çektirdin yahu nerden tuttun ? nasıl tuttun ? ne ile tuttun ,profil resmin eski ama aynı balık kilosunda sanki hep aynı kilo balıkmi denk geliyor nerden geliyor bi bilelim yahu şaka bir tarafa hikayesi olmayan bir balık bana göre sadece kartpostal başka bişey ifade etmiyor. rastgelsin
selam gördüğüm kadaroyla kurtboğazı barajının aşşağı kısımlarında tutulmuş dutözü tarafında ama bence eski bi foto çünkü artık kurtboğgazında sazan çıkmıyo , tabii doğrusunu arkadaşımız anlatır
aynalı sazan valla kardeşim ben ba sazanı 28 ekim 2006 tarihinde tuttum.yer ise ilkdefa giittiğim çankırıda bir baraj göletinde , saygılar sevgiler.
kolay yem sevgili kardeşim yem şeklini tarif edeyim 1.5 kg civciv yemi 1 kg un 150 gr bulgur 150 gr buğday biraz nişasta biraz kakao 5 yumurta bunlar koyu kıvamlı bir şekilde yuğrulacak yorulursanız sağlaam bir poşetin içinde ayağınızlada çiğneye bilirsiniz iyice sakız olacak. sonra bu hazırladığınız yemi yaylara çok sıkı bir şekilde yerleştiriyoruz her yayda 8 iğne 2 nımara olacak iğneleri hamura batıracaksınız sazan da sazangibi gelip emerken yakalanacak hepsi bu. gölün yerine gelince zaten çokj büyük bir göl değil şimsd adresini yazarsam o gölün halini düşüne biliyormusun.kusura bakma adresini veremem çankırı tarafında çok göl var mutlaka birgün denk geliriz , sevgiler .
wallaha mehmet abi yem hazırlama tekniğin emine bedelin yemek tariflerine benziyor gerçekten çok güzel bi balık abi tebrikler...insan böyle emek harcayıp uğraşıp karşılığını alınca çok seviniyorum wallahi