Selamlar Ege üniversitesi Su ürünleri Fakültesi öğrencisiyim yakında kadrolu olarak işe başlatıcaklar...Okulda 5. senem sportif avcılıkla da ilgileniyorum ama en çok paragat , sırtı ve trol hoşuma gidiyor umarım bilgilerimizi paylaştırabiliriz...Bilgi paylaştıkça çoğalır Ayrıca otomobil meraklısıyım otomobille de ilgilenenler varsa http://www.egetuning.com/forum beklerim site yöneticisi ve Dernek başkanıyım...
Hoşgeldin, Eyvah (Trol) dedin. ''Kendi imalatım çapariler'' başlığı altında başlattığımız, yunus, orkinos muhabbetine katılmak ister misin?
aramıza hoş geldin, tam35sargos. Su ürünleri fakültesinden bir arkadaşla tanışmak mutluluk verici, bilgilerinizden faydalanmak isteriz.
Hoşgeldiniz, Aramıza hoşgeldiniz TAM35SARGOS... Dilerim birlikteliğimiz daim olur ve bilgilerinizi bizimle paylaşmaktan çekinmezsiniz... Ancak şu trol için sormak istediğim bir şey var... Su ürünleri konusunda bilgili olduğunuz kesin... bu nedenle bizlere trol ve trol çeşitleri ve burada bahsettiğiniz trol çeşidi ve kullanımı hakkında bilgi verebilirseniz seviniriz... Çünkü etik olarak trole karşı olan bir aile ortamı burası ve bahsetiğiniz trol, eğer bizim bildiğimiz trol ise sanırım tepkiler çoğalacaktır... Bu konuda yardımcı olacağınızı düşünüyor ve bereketli avlar diliyorum. Saygılar,
ÖNCELİKLE HOŞ GELDİN... umarım doğru söylüyorsundur, yoksa burada trole başlayacak bir sürü balıkcı peydahlanacak
tanışma konusunda başka bir konu yazmayınız lütfen , yazar iseniz mesajınız silinecektir, HOŞ GELDİN TAM35SARGOZ