Bu yıl bir kaç kez sudağa gitmiştik ama gelenler 35-40 cm olunca raporlayasım gelmemişti. Her zamanki gibi atçek yapmak için gitmiştik. ( Canlı yakalayabilsem canına okuyacam da neyse) Sabahın ilk ışıklarında sırtı siyah altı beyaz silikon taktım. Birkaç atıştan sonra saldırıyı yaptı ve kepçemizin kırılmasından dolayı kamış marifetiyle dışarı aldım. Muhtelif zamanlarda diğer 35 cm falan olan balıkları aldık. İki tane bir karışlık çivi iade edildi. Bu mutluluk bana yetti de arttı. Daha büyüğünü yakalayana kadar bu benim trofem.
Bizim buralarda Demirköprü barajında da varmış sudak ya da bizim buradaki deyimle Levrek. Acaba hangi tür kaşık, silikon ve sahtelere rahbet eder? Hangi saatlerde daha çok av verir? Bilgi verirseniz çok sevinirim. Trofelerinizin devamı gelsin.
Teşekkür ederim. Teşekkür ederim. Teşekkür ederim. Sağolun. Teşekkür ederim. Bu balığın ne kadar büyüyebileceğini form sayesinde öğrenince inanın nazikce ağzından kancaları çıkarıp salmak vicdani bir görev oldu. Teşekkür ederim. Daha iyileri sizin olsun. Evet her zamanki yer. Manzara tam turnalık değil mi? Teşekkür ederim. Teşekkür ederim. Teşekkür ederim. Biz en fazla sırasıyla süt beyaz silikon balık, sırtı siyah alt kısmı beyaz silikon balık ve beyaz orak kuyruklu silikon kurt ile verim aldık.