Cümleten Selamlar. Geçen hafta yaşadığımız 2 günlük Beyşehir macerası hüsranla sonuçlanmıştı. İki günlük sürede tutulan ve geri salınan limit altı iki sazan bizi başka avlaklara yönlendirdi. Her ne kadar sazan alamasakta spin avının keyfini yaşadık. Elliye yakın Akbalık yakalandı ve geri bırakıldı. Geri salmak ne kadar doğrudur onu da bilmiyorum. Ne yazıkki hepsi hastalıklı. Üzerlerinde sivilceye benzer benekler var. Umarım bir çaresini bulurlar. Gelelim dünkü avımıza. Yaklaşık 30 saat süren avımızda aşağıda göreceğiniz 3 sudak ve bir sazan yakaladım. Sudaklar 37-45 cm arası, sazan ise 47 cm dir. Sudakların ikisi gece çıkarken diğeri sabah, sazan saat 10:00 gibi çıktı. Sudaklar için ölü gümüş, sazan için tek iğneli silikon mısır kullanıldı. Pek verimli geçmese de güzel vuruşlar aldım. Uzun süredir zil sesi duyamıyordum. Bu av iyi geldi. Hepinize rastgele. Beyşehirden görüntüler... Dünkü avımızdan kareler...
Maşallah, sudakların boyu fena değilmiş. Hocam Beyşehir bana çok yakın değil ama haber verirseniz ve benimde işim olmazsa size eşlik etmek isterim.
Tebrikler.Beyşehir geçen hafta bizi (israil sazanlarını saymazsak) boş çevirdi.Altınapa avı verimli geçmiş.Daha büyükleri rastgelsin.
Teşekkürler Serkan. Dilerim gönlündeki trofeleri tutarsın. Teşekkürler Zafer kardeş. Daha güzelleri sana olsun. Şayet Beyşehir'den iyi tüyolar gelirse bayramdan sonra 3 günlük kamp düşüncem var. Gitmeden önce haber veririm. Teşekkürler Volkan. Daha güzelleri sana olsun. Teşekkürler Fatih abi. Daha güzelleri sana olsun. Teşekkürler Mehmet. Daha güzelleri sana olsun.
keyifli bir av yapmanıza sevindim.daha güzelleriyle buluşmanız dileğiyle.emeğinize sağlık.resimler çok güzel.tebrikler.